Pořiďte si brýle, budete vypadat jako větší chytrák

Velkej nos prý velkýho ducha značí. O brýlích se zase traduje, že člověka dělaj chytřejším. Myslíte si, že to platí i u těchhle netradičních kousků?

Hůlkový brýle

Tyhle atypický brýle asi nejvíc letěj v Asii a u všech šikmovokejch, ale i vy s nima můžete udělat velkou parádu. Kromě designově vychytaného doplňku budete mít vždycky i vlastní hůlky v každý čínský restauračce. Jenom dobrá rada: Než si je budete zase strkat za uši, tak si je nezapomeňte opláchnout. Nic nesmrdí víc, než sojovka ve vlasech.

Brýle jako hra na schovávanou

Jeremy Scott Flesh Hands By Georgio – tak se jmenujou brýle, za kterýma se jen tak neschováte. I když budete mít přes oči plastové ruce, stejně budete středem pozornosti. Nenápadnost totiž vypadá docela jinak. A trendy móda ostatně taky.

Piercingový brýle

Jestli si zrovna moc nepotrpíte na obroučky, tak tohle je šance pro vás. Stačí si do kořenu nosu nechat nastřelit piercingy, na kterých se skla upevňujou. Má to řadu výhod: brýle vám nespadnou z očí, nebudete hledat, kam jste je zrovna pohodili, potřeba nových skel je snadnější a levnější. Problém nastává akorát při „sundání“ brýlí. Z frňáku vám pak trčí dva kovový výstupky, a to fakt nevypadá moc fešácky.

Vytetovaný brýle

Pokud vám brejle na nosu a za ušima překážej, ale stejně je chcete pro image chytráka mít, bylo by tu jedno řešení – a to dost definitivní. Nechat si je jednoduše vytetovat. Kérka na ksichtě asi trošku bolí, ale zase máte jistotu, že tyhle „okuliare“ neztratíte. Tatér MatthewG15 už s tím má zkušenosti, tak už stačí jen si dobře vybrat obroučky – jsou totiž na furt.

Lepenkový brýle

Jestli nejste takoví drsňáci a nepůjdete do žádný s předcházejících dvou variant, tak pro vás máme možnost bejt za frajera s neobyčejnou lehkostí. Z kotouče lepenky stačí odtrhnout, jakej tvar brýlí zrovna budete ten den chtít, připlácnout si je na obličej a můžete vyrazit do víru velkoměsta. Nápad britský návrhářský dvojky Azumi & David má jedinou slabinu: Vadí mu nadměrná vlhkost, takže byste se v horku neměli potit jako vrata od chlíva.

Brýle ve stylu kankánový holky

A na konec už jen trocha srandy. Holky vám můžou ležet nejen u nohou, ale taky u očí. Tyhle sexy brýle jsou inspirovaný holkama z Paříže, který bere rytmus kankánu. Vzalo to u srdce i vás?

Zjištění závěrem: Jestli vono nebude nejlepší zůstat u klasiky a nosit Černý brejle, vždyť nejsou žádná Hrůza 🙂

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Čím okouzlit ženu? Tohle platí na každou!

Nejzajímavější bojová umění světa!