10 nejvíc sexy ženských profesí! Které nás fakt dostanou?

Jeptišky z béčkového porna v tomhle článku opravdu nehledejte. Přinášíme vám seznam profesí, ve kterých jsou ženy mimořádně sexy! Takže dojičku v seznamu taky nenajdete! No, ikdyž…

Právnička

Není čas na hrdinství pánové. Atraktivní a inteligentní žena má zkrátka dvojnásobek kladných bodů. Řečí o  blbých ženských jsou sice plné hospody, ale sami si sáhněte do svědomí, co že nás to vlastně přitahuje. Pravničky toto splňují do puntíku! Potvory!

Žurnalistka

Jistě chápete, že v rámci zachování redakčního míru nemůžeme opomenout tuto profesi. Atraktivita ženské části naší redakce je nezpochybnitelná a ubezpečujeme vás, že jinde to není jinak. Možná vynechte redakci časopisu Zahrádkář!

Heavymetalová zpěvačka

Dobrovolně nosí sexy kožené oblečky a když otevřou pusu, dá se to v některých případech i poslouchat. No máte snad doma něco takového? Pokud je tohle vaše vyvolená, vyražte do Holandska! Simone Simons nebo Sharon den Adel jsou výzvou!Simone Simons

Simone Simons, zdroj: Facebook

Barmanka

Žena s lahví v ruce. Za nás asi nejvíc sexy profese ve vesmíru. Dokážete si představit atraktivnější kombinaci? My teda ani omylem!

Letuška

S žádnou se nikdy výš nedostanete. Navíc se pořád smějí. A navíc ty sukýnky! TY SUKÝNKY!

Manažerka

Něco jako právnička, ale tahle navíc umí řídit lidi. Čili nic pro slabé povahy. Ale zatraceně sexy. A pamatujte: Kdo velí v práci, doma už je poslušný! Snad si rozumíme!

Závodnice

Ženy a rychlost jdou sice dohromady jen ve velmi málo případech, ale obvykle to stojí za to. Znalci jmen jako Sussie Wolff nebo Danica Patick jistě mohou vyprávět. Koneckonců video si určitě pustit dovededete.

Modelka

Tak tohle povolání je sexy ze své podstaty. Ošklivé modelky nikdy v kurzu nebyly, stejně tak jako kvanta oblečení na nich. A my jsme si jistí, že se na tom v nejbližší budoucnosti nic měnit nebude.

Učitelka

V každém z nás je kousíček toho malého prvňáka, co hltá každé slovo paní učitelky. Ovšem v dospělém věku se s ní dají dělat úplně jiné věci, než poslouchat její řeči! Ale člověku to nedá, co? Navíc učitelství je jedna z nejhůř placených prací pro lidi s vysokoškolským vzděláním, takže se nechá utáhnout i na nějakou tu korunu!

Zdravotní sestra

V každém sexshopu najdete její kostým. V každém druhém pornu její protagonistku. A ne, není to náhoda. Pečující žena je zkrátka sexy totálně! Nota bene pečuje-li o naše zdraví! Jen pozor, sestřiček je v ČR akutní nedostatek, tak aby na vás nějaké zbyla!

Samozřejmě chápeme, že můžete preferovat i jiná zaměstnání, ale za nás jsou tahle zkrátka top. Pokud vám v našem výčtu přecejen některé chybí, nebojte se jej napsat do komentáře. Ať si taky rozšíříme obzory.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Aerolinky se žhavýni letuškami

10 nejvíc sexy chlapských profesí