Hooters Air a další aerolinky s pořádně žhavými letuškami

Pro nás, kteří létáme často, je transport letadlem spíše nutným zlem. Pokud se nepřepravujeme v business class, musíme se spokojit s nuzným občerstvením, máme málo místa na nohy a když vedle nás usedne matka s uřvaným harantem nebo prostorově objemnější pasažér, může situaci zachránit opravdu jen pohled na sličné letušky. Kde najdeme ty nejrajcovnější?

Thai Airways

Máte-li rádi exotiku, jistě oceníte thajské krásky napresované v pestrobarevných tradičních šatech. Musíme však zklamat voyuery z letištních hal, tyto uniformy letušky oblékají až na palubě letadla, jinde je nosit nesmí – toť politika Thai Airways. Mimo palubu chodí oděny ve fialové uniformě.

Letušky Thai Airways

Letušky Thair Airways – ztělesněná exotika (Zdroj: Thai Airways)

Korean Air

Známý italský návrhář Gianfranco Ferré přišel se sexy kostýmky v kombinaci bílé a bledě modré, do nichž se odívají sličné letušky aerolinek Korean Air. Co na ně říkáte?

Letušky Korean Air

Na palubě letů Korean Air nebudete vědět, kam dřív s očima (Zdroj: Korean Air)

Air France

Letušky u Air France sice nejsou všechny krásné, až zrak přechází, beze zbytku však mají styl. Prostřednictvím svých modelů uniforem jim jej vdechl věhlasný francouzský návrhář Christian Lacroix. A který muž by odolal rafinované ženské eleganci?

Letušky Air France, Zdroj: thedesignair.net

Letušky Air France, Zdroj: thedesignair.net

Hooters Air

Tyto aerolinky sice již nelétají (fungovaly od roku 2003 do roku 2006), přesto by byl hřích je tu nezmínit. Pokud znáte řetězec restaurací Hooters, dokážete si představit i letušky Hooters Air. Mladé, usměvavé, kozaté, povolné a v těsných kraťáscích oděné žabky, které vám s radostí donesou třeba parádní burger. Tohle mít doma by se nám fakt líbilo.

Letušky Hooters Air

Letušky Hooters Air

Taneční instrukce na palubě letu Cebu Pacific

O tom, že bezpečnostní instrukce nemusí být nudné, vás rády přesvědčí letušky aerolinek Cebu Pacific:

Pornoreklama zkrachovalých aerolinek Avianova

Že to vypadá to spíš jako začátek lechtivého filmu? Omyl, jde o zcela vážně míněnou reklamu již zaniklých (ach jo…) ruských aerolinek Avianova (2009-2011):

https://www.youtube.com/watch?v=AhDFWehatqM

Souhlasíte s našim výběrem, nebo víte, kde najdeme ještě rajcovnější letušky?

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Modelky XXL aneb když je kam plácnout

Valeria Orsini: Fitnesska, která vás dostane!