Lockdown ji zlomil! Popová hvězdička míří na odvykačku

Koronavirová pandemie neohrožuje jen tělesné zdraví, ošklivě se podepsala také na psychice obyčejných lidí i celebrit. Své o tom ví třeba anglická zpěvačka Michelle Heaton. Bývalou členku skupin Liberty X a Atomic Kitten totiž čeká několik měsíců v psychiatrické léčebně na odvykací kúře. Během lockdownu totiž zpěvačka propadla alkoholu.

michelle Heaton

Michelle Heaton stíhá rána za ránou

Zpěvačka Michelle Heaton na sociálních sítích přiznala, že pití jí způsobuje řadu závažných zdravotních problémů. Na Instagramu dokonce zveřejnila fotku s vypadanými vlasy, které ztrácí jednak vinou nadměrné konzumace alkoholu, jednak předčasným příchodem menopauzy. Připomeňme, že zpěvačce je teprve jedenačtyřicet let.

Aby toho nebylo málo, Heaton přišla o blízkou kamarádku, modelku Nikki Grahame. Ta zemřela začátkem letošního dubna, když prohrála svůj boj s psychickými problémy, zejména anorexií a obsesivně kompulzivní poruchou. Krátce po smrti přítelkyně se Heaton musela vypořádat s další těžkou ranou. Celá její rodina měla pozitivní testy na koronavirus a u některých členů rodiny mělo onemocnění těžký průběh.

Podlomené zdraví

Nadměrná konzumace alkoholu ovšem u Michelle Heaton není žádnou novou neřestí. Zpěvačka má i díky alkoholu dlouhodobě podlomené zdraví. V minulých letech kvůli tomu musela podstoupit hned několik nepříjemných lékařských zákroků včetně hysterektomie, tedy odstranění části dělohy, a oboustranné mastektomie, tedy chirurgického odstranění mléčných žláz.

V průběhu druhého britského lockdownu se měla podle svých blízkých přátel Michelle Heaton opíjet doslova každý den, často hned od dopoledne. V posledních měsících má prý potíže vydržet sama se sebou a snaží se najít únik, kde se dá. Podobným problémům čelí podle statistik čím dál více Britů. Počet alkoholiků však roste i v dalších zemích včetně České republiky.

FOTO: mirror.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Zpěvačka Beyoncé zase řádí. To si necháte líbit!

Jak dnes vypadá Kudrnatá Su? Je z ní úspěšná zpěvačka