Jak dnes vypadá Kudrnatá Su? Je z ní úspěšná zpěvačka

Čas letí jako splašený a roztomilé kudrnaté holčičce, která si už v devíti letech zahrála hlavní roli ve filmu Kudrnatá holka, táhne na čtyřicet. Alisan Porter, jak se tato zpěvačka, herečka a tanečnice jmenuje, však nepotkal smutný osud mnoha dětských hvězdiček. Neupadla v zapomnění, nepropadla drogám a alkoholu. Byť se závislostí bojovala, jak sama přiznává. Už od roku 2007 však úspěšně abstinuje.

Kudrnatá Sue

Kariéra herečky i zpěvačky

Jako malá holka se Alisan (kudrnatá Sue) objevovala ve filmech i seriálech často. Kudrnatá Sue pro ni však byla na deset let poslední velkou hereckou štací. S herectvím však nesekla nadobro. Přihlásila se dokonce na hereckou konzervatoř, kde si ve školních představeních zahrála hned několik záviděníhodných rolí. Za zmínku stojí například role Anity v muzikálu West Side Story nebo Popelky.

Už na konzervatoři se Alisan začala věnovat také zpěvu. Do dnešního dne vydala celkem tři řadová alba. To prostřední, Who We Are z roku 2014, se dokonce prosadilo v americké folkové hitparádě.

Velký zlom v kariéře a návrat mezi nejobletovanější celebrity Alisan přineslo vítězství v pěvecké soutěži The Voice, kterou známe i z českých obrazovek. Alysan zavzpomínala na studentská léta, když ve finále uspěla s písní Somewhere z West Side Story.

↓ POKRAČUJTE NA DALŠÍ STRANU >