Margot Robbie: sexy kočka z Tarantinova trháku. Pro Playboy fotit nechtěla, ale můžete ji vidět v Praze

Margot Robbie na sebe upozornila ve filmech Vlk z Wall Street nebo Sebevražedný oddíl. Do svého filmu Tenkrát v Hollywoodu si ji vybral i Quentin Tarantino. Odkud se vzala, co plánuje do budoucna a jakou otázku usměvavá blondýna nesnáší?

Sexy Margot Robbie: Harley Quinn teď září v Tenkrát v Hollywoodu

Krásná i talentovaná. Hlavně proto si ji vybral do svého nového snímku režisér a scénárista Quentin Tarantino. Margot Robbie zahrála v Tenkrát v Hollywoodu skutečnou herečku Sharon Tate, která padla za oběť neblaze proslulému vrahovi Charlesi Mansonovi. Není sporu o tom, že je Margot vycházející hvězdou, kterou čeká slibná kariéra u filmu. Určitě i proto, že je si toho vědoma, odmítla nabídku na focení pro magazín Playboy. Mnohé fanoušky tohle rozhodně zarmoutilo.

Sexy šílenka Harley Quinn

Všichni si jí všimli hlavně v komiksovce Sebevražedný oddíl. Film sice recenze roztrhaly, ale postava šílené Harley Quinn byla tak výrazná, že si jméno herečky vygooglil snad každý. DC Comics měli v plánu natočit pokračování, vzhledem k neúspěchu filmu ale připravují pro jistotu snímek zcela nový. Ten chystá režisér Stážců galaxie James Gunn. Margot je opět na palubě a jako Halley Quinn se objeví už příští rok také ve filmu Birds of Prey, kde se spojí dohromady postavy něžného pohlaví z DC Comics. Prostě taková ženská týmovka holek v oblečcích.

Kde jste jí mohli vidět?

Další film, kde měla Robbie možnost oslnit, je výtečný Vlk z Wall Street. Jako přítelkyně a manželka Leonadra DiCapria tak natočila svůj zatím nejúspěšnější snímek. Za zmínku stojí pak ještě životopisný film Já, Tonya, na kterém se podílela i jako producentka a získala za něj nominaci na Oscara. Samozřejmě toho má za sebou jako herečka víc, třeba loňský snímek Mary, královna skotská. Ten ale bohužel u diváků ani kritiků neuspěl. Neslavně dopadla i Legenda o Tarzanovi nebo Terminal. To ale není chyba Margot, která se kromě herectví objevila v posledních letech i v reklamách pro značky Nissan, Calvin Clein nebo Channel.

Miluje rodnou Austrálii!

Margot Robbie pochází z Austrálie, kde se narodila ve městečku Dalby. Oba její rodiče ale pocházejí ze Skotska a nejsou australští rodáci. Margot navštěvovala hereckou školu Somerset College, a kromě studia pilně pracovala. Podle jejích slov měla v době studií i tři práce najednou. Ve svých sedmnácti letech se pak přestěhovala do Melbourne. Jako spousta slavných herců začínala obrážením filmových konkurzů.

První kroky v kariéře nebyly slavné

Její první natáčení filmu se odehrálo v roce 2007. Byly to nevalné snímky Vigilante (2008) a I. C. U. (2009). Margot se prosadila i v nudném australském sitcomu Neighbours, kde se z vedlejší postavy stala hlavním tahounem, a díky tomu ji alespoň zaznamenali diváci. Seriál opustila v roce 2011, když šla hledat štěstí do Hollywoodu. Tady začala účinkováním v seriálu Pan Am, který byl ale ukončen po první sérii. A pak přišel právě Vlk z Wall Street. Kdo by řekl, že to bylo už v roce 2013.

Sexy Margot Robbie: Harley Quinn teď září v Tenkrát v Hollywoodu

Brad Pitt, Margot Robbie a Leonardo DiCaprio na premiéře Tenkrát v Hollywoodu v Los Angeles.

A kdy bude miminko?

Margot se narodila 2. července 1990, takže je to pořád mladá holka. Od roku 2009 žila v bytě s kamarádkou Ashleigh Brewer, která se také věnuje herectví. V roce 2014 se pak seznámila s Tomem Ackerleym, který pracoval u filmu jako asistent režie. S ním žila v Londýnském bytě s dalšími pěti přáteli. V roce 2016 se pak oba dva vzali v Austrálii a dnes spolu žijí v Los Angeles.

Herečka prozradila, že nesnáší otázku, kdy s manželem plánují rodinu. Po oznámení manželského svazku ji prý dostávala velmi často, a je na ni už alergická. Jak sama prohlásila, je to jen věc její a manžela, a cítí se nepříjemně, když ji okolí vlezle popostrkuje.

Přijede i k nám

Začátkem ledna se Margot Robbie objeví v dramatu Bombshell s dalšími známými blondýnami, Charlie Theron a Nicole Kidman. Pak už přijde do kin hned v únoru komiksovka Birds of Prey. Hned na jaře pak začne herečka natáčet válečný thriller Ruin, jehož první klapka padne v Praze. Akční fanoušci ji tak možná zastihnou i naživo.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy blondýny českého showbyznysu. Čím si nás získaly a kde jsou kočky s hlubokým dekoltem dnes

Hra o trůny a její hvězda Emilia Clarke. S kým aktuálně Daenerys randí a koho v seriálu nahradila