Madonna chystá dokument, k vidění bude na Netflixu

Už to pomalu bude rok, co celosvětová pandemie koronaviru zastavila prakticky všechny kulturní a společenské akce. Mnohé celebrity nemají do čeho píchnout a trpí i bulvární novináři – bez večírků a mejdanů je těžké lovit skandály slavných.

madonna dokument

Některé ikony popkultury však pracovat nepřestávají, a to platí i pro královnu pop music, zpěvačku Madonnu. Madonna podle nejnovějších zpráv chystá unikátní dokument, který bude k vidění na oblíbené internetové platformě Netflix.

Okénko do soukromého života

Dokument, který bude mimo jiné obsahovat exkluzivní záběry z loňského koncertního turné Madame X Tour, ukáže popovou divu v trochu jiném světle, než na jaké jsou její fanoušci zvyklí. Madonna totiž do této tour i stejnojmenného alba vložila obrovské úsilí, ale i sebezapření, když se při natáčení i koncertování potýkala se zraněními kyčle a kolene.

Díky tomu má být dokument Madonna o poznání upřímnější než jiné podobné snímky.

Podle lidí ze zpěvaččina týmu se však Madona se všemi potížemi poprala s neuvěřitelným entuziasmem a vyšla z nich jako profesionál, ač se to vzhledem k její pověsti rebelky může zdát nepravděpodobné. Kromě Madonina pracovního zaujetí se však diváci mohou těšit i na její osobitý a živelný humor, který má dokument odhalit. A to prý zdaleka není vše, na co se mohou Madonini fanoušci těšit.

Jediná možnost, jak zhlédnout Madame X Tour

Aby si tvůrci dokumentu i Netflix zajistili zájem diváků, bude snímek zároveň jedinou možností, jak zhlédnout videozáznam doposud posledního tour slavné zpěvačky. Žádné koncertní DVD ani jiný formát tentokrát nevzniknou.

Tour Madame X, propagující stejnojmenné album, navštívilo na 180 000 diváků, skončilo však o tři dny dříve, než bylo plánováno. Poslední koncert ve Francii byl totiž zrušen poté, co francouzská vláda omezila konání akcí s účastí více než tisícovky osob.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jsou Jennifer Lopez a Ben Affleck znovu spolu?

Demi Lovato: patriarchát nám bránil přiznat, že jsme nebinární