Maďarský recept na slávu? Zpěvačka Snowlake – sádlo, které vydělává

Chce být slavná jako Lady Gaga a Katy Perry. Švadlena z Maďarska útočí na hitparády svým XXL vzhledem a sebevědomím! Zalehne vás tahle velryba?

Nejen britské deníky lapají po dechu. Na poli šoubyznysu se objevila další blondýna. Je jí 26, pochází z maďarské Budapešti a říká si Snowlake, tedy sněhová vločka. Doteď to zní docela dobře. Jenže ona váží 170 kilo a ve svých klipech se producíruje v podobných kostýmech, které před lety proslavily mladičkou Britney Spears! Že by si tyhle dvě byly něčím podobné?

Kila? Chci ještě víc!

Vločka si to myslí. Říká, že vypadá jako Britney po patnáctém dítěti. Ale jako co… „V šoubyznysu má každý dokonalé tělo a fotky z photoshopu jsou bezchybné. Ale taky daleko od reality. Já jsem něco nového,“ uvedla pro Mirror.uk s tím, že prý vždycky pomáhá, když máte „něco“, co vás odlišuje od ostatních, a podle čeho si vás lidé zapamatují.

Tak v jejím případě o něco takovýho strach nemáme. Na svoje si přijdou ti, kdo milují kypré tvary, tuk, měkká prsa a pořádné zadky. A pro ně neplatí ani jazyková bariéra.

Talent nebo píchnutí do vosího hnízda?

Tahle plus size zpěvačka, kterou nějaký dobrák objevil na castingu připravované maďarské komedie, si vzala lekce zpěvu a naučila se anglicky. Jako by toho nebylo málo, podepsala smlouvu s Drastique Records, takže její hudbu můžete zaznamenat z iTunes, Spotify, Amazon či YouTube. Kdo za tohle může? Výjimečně to nebyli komunisti, ale jistý hlavoun z nahrávací společnosti.

„Ředitel navrhl, abychom zůstali v kontaktu a řekl mi, že bych mohla být mezinárodním fenoménem,“ prohlásila tahle drobná sladkost, která by se za nůž mohla schovat… A proto se teď na to musíme koukat! I na červený latex. A kdyby jenom to. Jen se ve videu „pokochejte“. Když dneska nebudeme spát my, tak vy taky ne!

https://youtu.be/dXCxLPNYnYQ

Holka, už se vdej a přestaň

Jestli to je na vás konkrétně trochu moc, vraťme se k tomu, že existují tací, kdo se v jejích oblinách vyloženě vyžívají. Po uvedení nového klipu se Snowflake nechala slyšet, že se její fanouškovská základna dost slibně rozšiřuje.

Prý pravidelně dostává nabídky k sňatku a kontaktují ji většinou příjemní hoši a slečny. „Už jsem zažila i hodně ošklivé a nepřátelské komentáře, ale já vím, že některé lidi mohu šokovat,“ myslí si zpěvačka. Ne, vážně?

Jestli se její kariéra rozjede, máme se na co těšit. Můžeme jenom doufat, že nedostane i nějakou nabídku do filmu, i když… Jedno pozitivum to má. Když by se Snowflake rozdělila na tři díly, mohl by vzniknout docela slušný matroš na skupinový sexík. Jinak je to o zdraví.

Tak jak se vám líbí? Chcete ji domů?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vousatá zpěvačka Conchita se svlékla

Šílená zpěvačka, co si říká sněhová vločka. Má 170 kilo