Vousatá zpěvačka Conchita se svlékla. Nic horšího jsme dlouho neviděli!

Chlap? Ženská? Mánička? Od každýho kousek. Zpěvačka s plnovousem se dostala na obálku časopisu. Škoda, že nahá. Od tý doby nemůžeme spát. A vy nebudete taky!

Conchita Wurst

Evropská mezinárodní hudební soutěž Eurovize je divná sama o sobě. Nikdy v ní nevyhrál někdo, kdo by se nám líbil, a ani sami interpreti se do ní extra neženou. Loni ale tahle šaškárna dosáhla svého historicky největšího trapasu. Vyhrála ji vousatá zpěvačka Conchita Wurst. Kdo to je?

Thomas Neuwirth ještě před proměnou.

Thomas Neuwirth ještě před proměnou.

Přelud. Jako z příběhu o chytré rybářově dceři. Přijede-nepřijede, obutá-neobutá, oblečená-neoblečená, učesaná-neučesaná…Přinese dar-nedar. Tak to asi tak v kostce.

Jsem kočka, jsem kočka, jsem kočka…

Ve skutečnosti se jedná o šestadvacetiletého Rakušana Thomase Neuwirtha, který říká, že je genderově neutrální, ale přitom o sobě mluví v ženském rodě.

Pseudonym užívá od roku 2011 a ono „Wurst“ údajně převzal z německého „Das ist mir Wurst“ neboli „Je mi to buřt“. Tak to nám by bylo taky, kdybychom se na to nemuseli dívat!

Byla jeho nebo snad její (?) výhrasoutěži zasloužená? Díky videu si uděláte obrázek. Píseň se jmenuje „Rise Like A Phoenix“ a získala 290 bodů. Obzvlášť si všimněte kombinace vousů a náušnic. Jak neodolatelné!

To tu ještě nebylo

Tak co, plivete krev? Máte dost? Tak to se připravte na nejhorší. K naší i vaší smůle, Conchita se po výhře v soutěži odpíchnula ode dna. V rámci hesla „tolerance k odlišnostem“ se cpe všude, kam ji kdo pustí.

Teď se dokonce – lascivně – oblečená objevila na titulní straně červencového vydání hudebního magazínu Rolling Stones. Německá mutace časopisu je fakt odvážná.

Taky je vám špatně?

Taky je vám špatně?

Rolling Stone1

Zvýší Conchita prodej?

Spoléhali snad tamní redaktoři na kontroverzi? Buď jako buď, my se na snímek, kdy se Conchita vystavuje se zalepenými bradavkami, nevydržíme dívat dlouho. A to jsme z porna a z práce zvyklí na kdejaký jiný zvěrstva.

My jsme řekli NE!

Kšeft časopisu logicky neuděláme a navíc máme pár otázek. Co dalšího budeme muset letošní léto snášet? Polonahého, koupajícího se prezidenta už jsme viděli, Conchita nám dávicí reflex taky spustila. Co přijde do třetice? Máme strach, ale i návrh.

Maďarský parlament právě schválil zákon, který povoluje vybudování 175kilometrového plotu na hranici se Srbskem. Podle agentury Reuters tohle opatření má zabránit přílivu nelegálních imigrantů. Dá se ten plot pořídit i na Conchitu? Zkusíme se zeptat Mildy, až mu skončí dovolená.

A jak Conchitu vnímáte vy? Vadí vám?

Zdroj: Foto Pinterest, Bild.de

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Šílená zpěvačka. Říká si sněhová vločka a váží přes 100 kilo

10 nejvíc sexy ženských profesí, které nás berou