Selena Gomez téměř úplně nahá!

Klub polonahých zpěvaček a hereček má zase o jednu členku navíc. Tou je mladičká Selena Gomez. Jak se vám líbí její prsa a pootevřená ústa? Schválně… Co byste do nich strčili?

Selena Gomez? To je ta, co měla neskutečnou trpělivost s floutkem Justinem Bieberem, který ji přes mejdany a ostatní holky přehlížel. Něco takového bychom my nikdy neudělali! Teda aspoň viditelně, aby Selena neměla žádný důkaz o naší nehynoucí lásce. Justin to nevydržel. Jeho škoda. Teď možná lituje, protože z původně cudné školačky vyrostlo cosi, co si žádá vaši pozornost.

Další dětská hvězda, která chce jít s davem

Tahle třiadvacetiletá americká herečka a zpěvačka s mexickou a italskou krví svých předků, začínala jako dětská hvězda v pořadu Barney a přátelé, kde jí všichni říkali Gianna. Následně na to začala zkoušet štěstí u Disneyho, což se jí někdy víc a jindy zase míň dařilo.

Nakonec zabodovala rolí Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát obdržel Cenu Emmy. Už tam se začala celkem slušně rýsovat. Havraní vlasy, hnědé oči, žensky tvarovaná postava. Bylo otázkou času, kdy někdy něco nafotí. S tímhle tělem…. Zkraťte si dlouhou chvíli a mrkněte na jeden z jejích klipů. Ta červená jí sedne

Nahota ještě stále prodává

Selena dlouho odmítala být za tu, která by ráda olízla i hydrant. Neměla zájem napodobovat svoje kolegyně typu Miley Cyrus, které se roztahují, kde můžou. A tak jen randila s Justinem a fotila pro různé módní domy. Ale to se teď změnilo.

Na sociálních sítích sama hvězdička vyvěsila sexy fotografie, jež podle všeho mají zdobit novou desku s názvem Revival. Selena na nich má pouze kalhotky, které zakrývají jen to nejnutnější.

Škoda té malé škvíry mezi nohama

Snímky jsou zdařilé a podle nás vkusné (popravdě, budou viset na záchodech v redakci), nicméně konkrétně na Facebooku nečekaně vzbudily pohoršení! Jak se tohle mohlo stát?

I Selena podlehla selfie mánii. Zdroj: Facebook

I Selena podlehla selfie mánii. Zdroj: Facebook

Fanoušci se bouří a do komentářů přidávají názory, že teď už zpěvačka nepatří mezi jejich oblíbené celebrity. Podobá se prý již zmíněné Miley, a to jako není dobře! Ona má být cudná – jako doteď. Ne, nesouhlasíme! Tenhle názor je proti přírodě a kdo si myslí, že Seleně sluší roláky, je totální imbecil! Snad na to tahle kočka nedá.

Každopádně, i kdyby jí nelichotivé názory vrtaly hlavou, přešlap si dovolit může. Dle odhadů její majetek dělá 16 milionů dolarů, což znamená, že kdyby ode dneška přestala pracovat, v kasičce má víc než utratí. Budiž jí  o přáno, ale ať to nedělá. Svět by přišel o hodně. Taky se vám tak líbí?

Foto: Facebook

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Neskutečně žhavá Lindsey Duke

Vtip: blondýna si koupila plastová okna