Laserový strojek pro vaše přesné oholení

Už žádné krkolomné pohyby při holení, ani každá polovina obličeje jiná. Teď vám k dokonalé úpravě vašeho vousu pomůže laser.

Holicí strojek s laserem

Budoucnost chlapské péče o pleťlaserové obrysy. Novinka mezi holicími strojky se jmenuje Philips Norelco Laser Guided Beard Trimmer 9000 a červený paprsek má v sobě implementovaný. Je neocenitelným pomocníkem při zastřihování vašich vousů.

Problém s bradkou nebo plnovousem bývá pokaždé stejný – mít obě strany tváře zarovnány rovnoměrně. O to se právě laser postará. Už nemusíte cenťáky odměřovat pomocí prstů, nechte to na moderní technologii.

Kreace na tváři díky laseru

Laser vám tenkým červeným paprskem ukáže, kde máte svou ozdobu tváře zastřihnout, abyste byli za dokonalého šviháka. Podle této tenké červené linie se můžete klidně pustit i do složitějších kreací na svém obličeji.

Holicí strojek má kromě laserové vychytávky všechny dnes běžné vymoženosti elektrických zastřihovačů. Samozřejmě se nemusíte zaplétat do přívodního kabelu, ale strojek si předem nabít. Baterie má velice slušnou výdrž. Samozřejmostí je i vodotěsnost, takže si strojek můžete očistit pod proudem tekoucí vody.

A to nejlepší na konec. Jestli si myslíte, že vás koupě téhle novinky finančně zruinuje, tak jste na omylu. Na zahraničních e-shopech ho pořídíte za velice přijatelných 1400 korun. To se pak budete rádi zkrášlovat a holit denně.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oficiální zdroj

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vychytávky, o kterých jste neměli zdání…

13 tipů co dělat v létě, aby chlap přežil