13 tipů co dělat v létě, aby chlap přežil!

Léto. Roční období, které je k mužům nanejvýš nepřátelské. Nejenže chlapa sužují vedra a ten kulatý nesmysl nad hlavami pálí snad nonstop, ale z nám neznámého důvodů se i v létě musí do práce, nebo ještě hůř, na dovolenou. Jak ho elegantně přežít? Podívejte se s námi!

Pivo

Pivo je třeba celoročně, ale v létě to platí snad stonásobně. Pít, pít a zase pít. Bez piva zajdete žízní, nebo ještě hůř, klesnete k pití podobných nesmyslů, jako je voda nebo čaj. No kam bychom takhle došli?

Nic

Možná vám to zní až moc jednoduše, ale je to tak. V létě je jednoduše nejlepší nedělat vůbec nic. Výjimku mají výčepní, viz bod Pivo!

Dovolená

Tak s tím opatrně. Když dovolená, tak jedině bez bab. Nebo vám nestačí klimatické peklo a potřebujete prožít i to duševní? A peněženka vám taky poděkuje. Ještě budete rádi, když vám zbude na……no ano, na PIVO!

Chata

Nižší level problému dovolená. S o to nebezpečnějšími riziky. Zatímco obvyklá dovolená trvá maximálně 14 dnů, na chatě vás můžou zavřít třeba i na měsíc, nebo ještě déle. A musí se tam pracovat. A nikdo vám nezaručí, že tam bude pivo!

Zmrzlina

Pravda v kombinaci s pivem to nebude úplně procházka růžovým sadem, ale co když se nedopatřením ocitnete na té proklaté chatě? Vedro je i tam

Festival

Z nepochopitelného důvodu jsou hudební festivaly převážně v létě. No ale toho piva tam! To vám ve finále může být i jedno, kdo tam hraje, nebo s kým tam jste!

Grilování

Jasně, chápeme, že rozpalovat něco ve vedru je proti přírodě, ale ty steaky! A když pozvete kamarády, pivo určitě někdo přinese. Jen pozor, aby vás někdo (rozuměj ženská) nenutil grilovat nesmysly typu zelenina!

Bazén

Spousty spoře oděných žen, chladivá voda a na baru? Ale jistě, pivo! Jen zvolte bazén nebo koupaliště tak, aby vás tam neušlapali, nebo vás netýralo hejno zdivočelých děcek!

Letní kino

V jinou roční dobu se do něj nedostanete. Nemusíte se bát, že bude vyprodáno a hlavně: Zkuste si dát v multikině pivo! Tady jich za film zvládnete i pět! A ještě vás za to nemůže nikdo okřikovat!

Výlet

Ne nelekejte se. Hrady zámky a zoologické zahrady samozřejmě vynecháváme! Mysleli jsme spíš třeba návštěvu pivovaru spojenou s exkurzí a degustací. Asi tak pět litrů by mohlo stačit, ne?  Ale sežeňte si řidiče!

Návštěva

Došlo doma pivo a do hospody není s kým? Inu, je třeba se někam nasáčkovat. Sestavte si seznam kamarádů, které je v létě bezpodmínečně třeba navštívit! S pytlíkem casů máte dveře otevřené prakticky všude. A lahváče taky!

Teambuilding

V práci toho stejně v létě mnoho nenaděláte. Ideální je sebrat celý kolektiv a vyrazit někam na teambuliding, minimálně na 4 dny. Je ovšem třeba se vyvarovat všech výše zmíněných rizik. Stěžejní pro úspěch celé akce je samozřejmě nastavení pitného režimu. Pípu snad ještě sehnatdokážete.

Pivo

Ne, nemáme ani úpal, ani úžeh. Víme, že pivo jsme jmenovali už jako první. A to vy jste jako během čtení nedostali žízeň? My teda máme jazyky na vestě a nehodláme dál otálet! Naše tempo bude zhruba odpovídat přiloženému videu.

Máte ještě další nápady, co dělat v létě, aby se dalo přežít? Podělte se o ně s námi v komentářích!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

23 vychytávek na záchranu života

20 výmluv na pondělní ráno