Koktovy lásky v ringu. Gábina versus Ornella! Která má víc?

Lišák Kokta zchudnul a zase se oženil. Chudák. Polepšil si? O tom by se dalo diskutovat. A víte, co? Pojďme do toho! Ring je volný! Bejvalka Gábina versus novomanželka Ornella. Která schytá nejvíc ran?

Koktovy lásky v ringu. Gábina versus Ornella!

16. ledna 2014, toho času v pátek, si mladičká Ornella Štiková (21) vzala strejdu Pepu Koktu (57), který je vyloženě bazarový typ. Rozváděl se už třikrát a ani jeho poslední žena, šestatřicetiletá moderátorka Gábina Partyšová, ho neudržela na uzdě.

Ale jak to tak bývá, i Pepa z tý rebelie stárne. Mladá štika ho do dalšího chomoutu dostala, a jestli to byl správný krok, ukáže až čas.

Každopádně, Gábina nemá čeho litovat. A ani nelituje. Vždyť v mnoha věcech má před Ornellou navrch! Vlastně, rány v ringu zasažené do tváře čerstvě vdaný Ornelly se dají během minuty spočítat.

Prsa: 1:0 pro Gábi

Ornella, ač mladší než Gábina, působí vyžilým dojmem. Ty její věšáky se nemusí líbit každému, tvar těchto, ehm, „předností“ je roztodivný a velikost diskutabilní. Co bude Ornella dělat, až jí bude tolik, co Gábině?

Ta, na rozdíl od ní, je sousměrnější a dívá se na ni asi jen o 200 % líp, přestože prozměnu žádná prsa nemá. Taky sama sebe nefotí nahá a neposílá to do bulváru. Nechápejte to špatně, nám by se to i u tý Ornelly tuze líbilo, ale když ono není o co stát. Proto jsme tak vytočený!

Vzhled: 2:0 pro Gábi

Pokud by si člověk měl vybrat dámu, která má ve společnosti aspoň trochu úroveň, a měl by volit mezi výše zmíněnou blondýnou a výše zmíněnou brunetou, nezaváhá. Gábina je jinej formát.

Má tajuplný úsměv i charisma, provokuje v modelech, který nechají prostor mužský fantazii. Prostě žádná laciná holka. Klidně ji představíte obchodním partnerům a ještě si ji budete hlídat. Takový štěstí druhá strana nemá.

O Ornelle jeden všímavý čtenář poznamenal, že na to, kolik jí je, má barokní křivky. A druhý dodal, že i talent na patolízalství.

Veřejné mínění: 3:0 pro Gábi

Samozřejmě, že nevěrný manžel a posléze provalená zpráva o těhotenství jeho „úletu“, postavila Gábinu do světla zoufalé manželky. Ať už to tak bylo nebo ne, Gábina nějaký ten pátek s Pepou vydržela a lidi ji mají radši než zlatokopku. Možná proto, že za ni všechno neplatí rodiče?

Ať tak nebo tak, na netu se objevil i názor, že Ornella je hloupější než krabice od televize. Hele, umí se tak krabice taky tak necudně usmívat?

Veřejné vystupování: 4:0 pro Gábi

Jasně, Gábina je zvyklá na kameru mluvit, ale Ornella se zase párkrát postavila před objekty fotoaparátů a i od ní svět očekává sesumírování aspoň jedný smysluplné věty. Jenže marně.

Mladá štika se zadrhává, nepůsobí přirozeně a ještě chce, aby ostatní obdivně pískali nad její pouhou přítomností. Trochu moc požadavků na tak mladý štěně, ne?

Geny: 5:0 pro Gábi

Při pohledu na matku Ornelly je jasný, jak bude mladá štika vypadat za pár let. Pokud geny nelžou, i v tomhle je Gábina ve výhodě. Její matka rozhodně nevypadá jako vesničanka z ruský pohádky, a tak si její, nějaký další vysněný, může setřít pot z čela.

Ale vlastně, vždyť je to celý fuk. Hlavně když je Pepa štastnej.

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kateřina Zemanová? Měla by vládnout světu!

6 roštěnek, které v minulém roce zkrásněly