Kateřina Zemanová? Měla by vládnout světu!

První dámou republiky se dneska může stát i myš. Nebo slonice. Vlastně kdokoli, komu buší srdce a reaguje na světlo. Obě tato zvířata předběhla Kateřina Zemanová, ale to jen proto, že má o nějakou tu srst míň a o mediálně známého otce víc.

.

Politika je smrdutá stoka, která nemá velitele. V ní jsou malí páni i želvy Ninja. Vysoká koncentrace výkalů nikdy nevěstí nic dobrýho, takže člověk se už ani nevidí, že za tak zvanou první dámu naší země je považována dcera mimozemšťana z planety Chrchel. Co dokázala? Čím je tak výjimečná? Proč k ní národ má vzhlížet? Jéje, toho je!

Reprezentace? Přece za zásluhy!

Je jí dvacet, takže toho už sakra hodně ví o životě. Je absolventkou pražského gymnázia. Ty jo, určitě nachytračená jako blázen. Tak moc, až nesložila komisionální zkoušky z matiky, který se konaly tam, kde se natáčela Pobřežní hlídka.

(Jo, víme, že ji ve spojitosti s Amíkama zmiňujeme už poněkolikátý, ale Pamela zamlada, když ji ještě neprznil Tommy Lee, měla něco do sebe.) Ale zpět ke Káče. Je to prostě formát! No fakt. Klasa. Její talent a zásluhy pro vlast nepřehlídnete, ani se vám zamlží přední skla.

Prostě the best!

Kateřina se aktivně angažovala v předvolební kampani svýho tatíka pochybného původu. (Jako další varianta místa jeho narození se nabízí planeta Pussy, která se nachází v těsném sousedství planety Fuck.)

Jakou roli měla Káča? Tu největší. Dělala mu garde. Fičák! Hele, neměla by dostat Nobelovku za mír? Jestli si ji za to nezaslouží, pak na světě není spravedlnost. Další vyznamenání by určitě měla obdržet za fotku lapající voliče, kterou dělal Jakub Ludvík.

Hrad za úsměv? Funguje to!

Vybrat s i ho mezi dalšími fotografy musela být neskutečná dřina. Měla za to dostat zaplaceno. Teda ta Káča. Nebo Ludvík? Ten o ní řekl, že je fotogenická, ale všichni víme, že si to nechtěl rozházet „tam nahoře“ a bál se, že ho ty zelený tykadla odvlečou do vesmírnýho korábu. Ludvovi se nic vyčítat nedá. A vlastně ani Kateřině. Moudrá, životu znalá… I na pornopárty byla!

Zákony Kocourkova

Pokloňme se, přátelé. Taková kapacita se jen tak nevidí. No ale i Dáša Veškrnová nějak začínala. Ale ta v porovnání s Káč si roli prostoduchý Vlastičky z Kurvahošigutentag užívala. Zemanová se cítí být aristokratkou. Že to jde, i když má na botách bláto, je důkaz, že v týhle republice je špatně snad úplně všechno.

Nebo si snad myslíte, že u koryta stojí ta správná?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Víme první: Miloš Z. je z planety chrchel!

Stojí Hruška v širém poli aneb naší zen zachvátila hruškomanie!