Knihy za babku. Jediný knižní outlet v ČR právě otevřel!

Máte rádi knihy a nechcete v knihkupectví utratit majlant? Pak máme pro vás dobrou zprávu. Knihkupectví Neoluxor teď v červnu otevřelo ve své největší pobočce na Václavském náměstí v Praze knižní outlet. Jedná se o jediný knižní outlet v České republice. Čekají na vás další slevové akce. Nevěříte?

Jste vyslovený knihomol a trápí vás, že za svoje úctyhodné hobby utrácíte víc, než byste chtěli? Pak je aktuální informace přímo pro vás. V Praze se otevřel první knižní outlet. Koupit tu můžete knihy z různých nakladatelství a získáte na ně až 50% slevu z původní ceny.

Najdete tu všechno

Na své si přijdou čtenáři nejrůznějších žánrů – čeká tu na vás jak klasická beletrie, tak i populárně naučná literatura nebo knihy zaměřené na hobby či cestování. A pokud už máte doma malé dábly, můžete jim pořídit i dětskou literaturu doslova za babku. Abyste rozuměli – nejde o výběr podřadných knih, které se neprodaly. Najdete tu samé zajímavé tituly. Sleva je každopádně příjemná, přičemž nepřijdete o ten pocit, když otevřete novou knihu.

 

 

Knihy za desítky korun

Knižní outlet zatím funguje jen v Praze, ale vedení Neoluxoru zvažuje, že ho časem rozšíří i do dalších měst. Ptáte-li se, kolik tu za knihy utratíte, můžete být naprosto v klidu. Nejde o marketingový tah. Ceny začínají už od 49 Kč. Studenti mají navíc ještě další slevu, takže cena nemusí být zdaleka konečná. A to je jistě skvělá zpráva, nebo ne?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tři a půl kilogramu temných sil může zatížit i vaši knihovnu!

Nejhorší knihy, které psaly celebrity – kdo se na to měl radši vykašlat?