Co dělat, když v ní uvízne kondom. Napusťte horkou vanu a postupujte podle návodu

Když uvízne kondom, je to nepříjemné. Občas zkrátka dojde i k situacím, kdy vás pár vteřin zachvátí panika. Ale nezoufejte, víme, co dělat.

Když uvízne kondom

Když uvízne kondom, nepanikařte

Mít sex znamená psychicky se připravovat na všemožné situace. Možná se vám už stalo, že jste si to hezky rozdávali, jenže celkový báječný dojem vám zkazila závěrečná tečka. Kde je kondom? Chybí! Ten prevít prostě sklouznul a zůstal v pochvě a uvíznul tam. Co teď?

Je třeba se uvolnit

I když to zní trochu šíleně, musíte se postarat o to, aby se milenka maximálně uvolnila. Pokud je totiž tam uvnitř sevřená a nervózní, bude nepříjemné zasunout do ní prst a vydat se na honbu za tvrdohlavou pláštěnkou. Takže se tvařte, že se vůbec nic neděje, buďte jí oporou a nabídněte, zda nechce zajít do sprchy. Teplá voda jí k relaxaci pomůže. Zatímco si dotyčná bude užívat koupelnového komfortu, zkontrolujte svoje ruce. Jsou čisté? Nemáte příliš dlouhé nehty?

Prsteníček, nebo ukazovák?

Soustřeďte se na ukazováček, kterým jde bádání nejlépe, ale v případě, že kondom uvízne příliš hluboko a mise se stane neúspěšnou, zapojte i prostředníček, který je delší. Zasuňte je do pochvy a vytáhněte zapomenutý latex. Bez ohledu na to, co děláte, nepoužívejte žádné nástroje. Ne aby vás napadlo brát si na tuhle operaci pinzetu. S pinzetou, stejně jako s dlouhými, ostrými nehty, si akorát tak zaděláváte na problémy. Vzhledem k tomu, že vagina a vulva jsou velmi vaskulární, tedy napěchované cévami, jakékoli poranění vede ke krvácení. A co když kondom ani po dlouhých minutách nemůžete najít?

Když prostě špatně zaparkujete

Nepropadejte panice. Je možné, že se prezervativ přiblížil k děložnímu čípku a je mimo dosah prstů, nebo je uložen ve fornixu neboli klenbě poševní. Díky tomu dostanete příležitost prohmatat oblasti, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Anterior fornix zóna neboli bod AFZ se považuje za druhý bod G, o kterém jako první začal hovořit malajský sexuolog Chua Chee Ann. K mání je směrem k hrdlu vagíny, jeho stimulace přitom vyvolává okamžité zvlhnutí. Toho se ale nedočkáte, dokud z pochvy nevyndáte to, co do ní nepatří.

Pokuste se nahmatat děložní čípek, který plní úlohu vrátného na přechodu mezi dělohou a pochvou. Prostor, kterým je zmíněný krček obklopen, je váš cíl. Stále nic? Nezbývá než zavolat jejímu gynekologovi, který si milenku vezme na kozu a použije speculum, tedy nástroj sloužící k zpřístupnění poševních stěn a děložního čípku. V klidu, gyndaři jsou na něco takového zvyklí. Uvízla pláštěnka v zadečku? Tak to platí stejný postup, jako výše.

Mezi půlkami

Pomocí prstů nahmatejte okraj toho zběha a tahejte. V případě neúspěchu partnerce doporučte projímadlo. To rozpohybuje její střeva. Pokud ani to nepomůže, kontaktujte kolorektálního chirurga nebo gastroenterologa. Pozor, vždy je možné, že se z kondomu dostane nějaké to sperma. Proto je vhodné myslet na tabletku „po“. A která další cenná rada přijde vhod?

Kondomy rozhodně v pochvě nenechávejte po delší dobu. Tam uvnitř způsobí infekci, jako je třeba bakteriální vaginóza nebo kvasinková infekce. Příště zvolte správnou velikost pláštěnky, pevně ji ukotvěte u kořene penisu a při ztrátě erekce vezměte rozum do hrsti. Kde nic není, ani smrt nebere… Kondom prostě sklouzne.

A vám už se někdy kondom ztratil?

Autor: Adam

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Věda tvrdí, že na sexuální problémy pomáhá meditace

Sexuální předehra po chlapsku. S tímhle návodem budete mít úspěch zaručený