Kate Dennings. Její hrudník by prorazil i zeď! Je ale pravý?

Julia Roberts, Kate Hudson, Sandra Bullock… Všechno to jsou krásné herečky, ale přece jen jim něco chybí. Co? Podprsenku si můžou kupovat v dětském oddělení. Ale to není případ jedné ze dvou „socek“!

Koukáte na sitcom Dvě socky (v originálním znění 2 Broke Girls)? Jestli jo, tak určitě kvůli devětadvacetileté prsatici a holce čistě krev a mlíko Kat Dennings. Tahle kočka se jednoho dne prostě rozhodla, že bude herečkou a že za pomoci svých dvojčat dobije herecký svět. Povedlo se? Za nás určitě…

Ukaž mi svoje koláčky!

Nejdřív dostávala samé štěky, epizodní a malé roličky, ale takhle už to v Hollywoodu chodí. Nejdřív se musíš prsit dostatečně dlouho a teprve pak můžeš dostat nějakou slušnou roli.

Co je na mně nejkrásnější? Foto: Pinterest

Co je na mně nejkrásnější? Foto: Pinterest

Airbag, co by zachránil i celej autobus

Na tu svoji Kat čekala až do roku 2004, kdy se mohla postavit vedle Hillary Duff a předvést svoje přednosti v dramatu Nikdy to nevzdávej. Následovala komedie 40 let panic, Cizinec, pak přišla rebelka z filmu Agent v sukni. O co tam šlo? Nevíme.

Křehká schránka měkkých křivek

Těžko říct, když se divák musí soustředit jen na to, co má tahle kočička pod tričkem. Jen výjimečně to neukazuje. Třeba ve videoklipu texaského hudebníka Boba Schneidera „40 Dogs (Like Romeo and Juliet)“, který v roce 2010 režíroval sám velký Robert Rodriguez, sice neuvidíte plná a vyvinutá kůzlátka, ale zase možná pochopíte, že i s Katinými rty by se člověk obstojně vyblbnul. A to by ani nemusel být Thor.

Jak se pozná Kat uprostřed davu?

Thor. Ten oficiálně přišel v roce 2011. Tam už jste Kat jako Darcy Lewisovou vidět prostě museli. (Nejdřív jdou bradavky, pak ten zbytek.) Ve stejný rok tahle krásná prsatka začala natáčet zmíněný sitcom Dvě socky, ve kterém ztvárnila chudou servírku. A že jí to šlo! Na její balonky se nachytat i herecký kolega Nick Zano neboli Johnny, se kterým během jedenácti epizod pravidelně flirtovala. Jak na place, tak mimo něj. Vztah ale nevyšel, i když ti dva tvořili poměrně líbivý páreček.

Slavná role prostořeké Max. Foto: Pinterest

Slavná role prostořeké Max. Foto: Pinterest

Už popáté v akci…

Kat, která momentálně natáčí pátou řadu úspěšného seriálu, randí s americkým hudebníkem Joshem Grobanem, který to evidentně všechno pevně drží v rukou. V show Ellen DeGeneres se nechal slyšet, že s Kat ho pojí hlavně humor. To mu tak věříme!

Mimochodem, zahraniční média již pár let upozorňují na to, že prsa Kat (ani rty) nejsou dílem přírody. Podle některých rejpalů měla v minulosti o dost menší hrudník, což prý napravil dost zručný plastický chirurg, jehož práce je perfektně odvedená. Ať tak nebo tak, Kat ty nafukovačky sednou jako nic jinýho. Nebo snad máte jiný názor?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejvyhledávanější herečky na internetu. Přiznáte se k některým?

Pornoherečky bez make-upu a s ním