Nejvyhledávanější herečky na internetu. Přiznáte se k některým?

Kdysi se statistiky oblíbenosti hereček určovaly dost možná podle počtu prodaných plakátů. Dnes ovšem žijeme v době, kdy stejně tak dobře poslouží i všemocný vyhledávač Google. O to obtížnější to ovšem je.

Esenciálním problémem totiž je, že statistika vyhledávání se zrovna nerozlišuje na mužské a dámské, natožpak v rozmezí věku, jelikož nikdo ve skutečnosti neví, kdo za počítačem sedí. Tudíž v závěru nejsou výsledky takové, jaké bychom očekávali a na seznamu TOP 10 to ne úplně hýří jmény super známých a sexy hereček. Co nám ovšem Google nabízí, je pohled napříč roky, období a místo největšího zájmu a také souvztažnosti, v jakých byla jména vyhledávána. Když se tedy budeme soustředit vždy jen na nejvyhledávanější herečku roku, mohli bychom přece jenom zjistit ještě něco zajímavého.

Za rok 2015 vítezí… kdo že to?

Rok 2015 je právě tím rokem, ve kterém jsme se na přední příčce zklamali nejvíc a tím pádem jsme překopali celý rámec tohoto článku. Na místo nejvyhledávanější herečky se dostala jakási Ruby Rose, kterou by snad i někdo mohl znát ze seriálu Orange Is the New Black, který běží ve vysílání už… dva roky? Chyba lávky – na první místo tohoto roku se dostala patrně díky sci-fi seriálu Dark Matter, který začal vysílat v červnu, kdy zároveň vystřelilo ve vyhledávání i jméno herečky. Bez urážky, ale není to to, co jsme čekali.

Je to sice kočka, ale ne zas tak známá nám všem

Je to sice kočka, ale ne zas tak známá nám všem

Ve světě druhá, u nás první, a zajímavější

Druhé místo roku 2015 ve světě je však zajímavější a shoduje se i s prvním místem na našem internetu. U nás první a ve světě druhá nejvyhledávanější se stala Dakota Johnson, kterou už jistě budete z nás ze žhavých Padesáti odstínů šedi. Nehledě na kritiku, ona je tou, která dostávala na zadek a určitě utkvěla ve vaší paměti… nebo tomu tak není? Popularita vystřelila v únoru kolem premiéry filmu, největší zájem o ni projevil Jihomoravský kraj a… skutečně se nejedná o žádné prasárny. Nejčastější související heslovité vyhledávání bylo totiž jméno herce Jamieho Dornana.

I taková fotka vám naskočí po zadání jejich jmen

I taková fotka vám naskočí po zadání jejich jmen

Chlípníci se rozjíždí 

Doopravdy zajímavý je až rok 2014. V němž totiž první místo zaujímá shodně ve světě i u nás herečka Jennifer Lawrence, a rozhodně to nebude kvůli hraní. Že by už někdo tušil? Popularita v tomto roce jí vysoce stoupla v září, tudíž dva měsíce před premiérou Hunger Games a čtyři po X-Menech. Dalo by se říct, že u nás byl zájem takřka po celé republice, znovu však vedl Jihomoravský kraj. Související vyhledávání se shoduje všude a samozřejmě že jde o hereččiny leaknuté nahé fotky. V září toho roku se s nimi roztrhl pytel.

Tentokrát to kvůli rolím nebylo

Tentokrát to kvůli jejím rolím nebylo

Před Oscarem formule, Megan to jistí vždy

Rok předtím, 2013, obsadila Jennifer Lawrence ve světě znovu svrchovanou pozici, tentokrát mezi únorem a březnem v období, kdy získala svého Oscara za hlavní roli ve filmu Terapie láskou. I u nás lze postřehnout drobný zájem, Českou republiku spíš ale zajímala Kate Middleton v době jejího porodu, a film o legendách Formule 1, Rivalové.

Před čtyřmi lety, v roce 2012 zase ve světě i u nás bylo nejvyhledávanějším jménem jméno zpěvačky, ale i herečky (Osobní strážce), Whitney Houston. Jak mnozí ale ví, tentokrát to s filmem opravdu nesouviselo. Nezbývá proto než uvést, že z hereček se poměrně vysoko dostala Megan Fox, kterou připomněl patrně snímek Diktátor, ale jejíž fotky jsou vyhledávány snad denně u nás, i po celém světě.

Našli jste se v těchto třech kráskách anebo máte svůj vlastní příspěvěk?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Herečky v dospělých filmech bez make-upu

Nahoře bez! Seriály, kde herečky ukazují prsa!