Jaká jídla si (ne)dávat, pokud chcete večer oslnit?

Máte večer rande? Určitě si přejete, aby vše dopadlo co nejlépe, a aby to byl skvělý večer. Máme pro vás výborné tipy na jídla, která si dopřejte, než půjdete do akce. Dobrá jídla, co v sobě nesou příslib skvělého večera. No a taky se podíváme na to, co si rozhodně nedávat. Jdeme na to!

jídla

Chřestová polévka dokáže divy aneb erotická jídla

Jdeme na menu, co si dejte na oběd, pokud si večer budete chtít užít pořádné řádění. Chřest by ve vašem jídelníčku rozhodně neměl chybět. Obsahuje vitamíny skupiny B a kyselinu listovou – ty se postarají o správné dosažení vyvrcholení.

Mimo jiné se v chřestu nachází také protodioscin. Ten má pozitivní vliv na vzrušivost a dokáže pomoci i tam, kde muži trpí erektilní dysfunkcí. Ať žije chřest. Hodně chřestu!

Dejte si sushi

Zajít si s partnerkou na romantickou večeři do sushi restaurace se vám může velmi vyplatit. Sexuální hormony štěstí vám obstarají například pokrmy, ve kterých naleznete i lososa nebo makrelu. Dejte si klidně i trochu zázvorové omáčky, vylepšíte tak svému organismu proudění krve. Hurá!

Chilli papričky přijdou vhod

Máte v plánu si dnešní krmi pořádně vylepšit chilli papričkami? Gratulujeme! Právě do svého těla přirozeně dostáváte kapsaicin zajišťující lepší vzrušivost. Dnešní večer si rozhodně užijete!

Kalorická jída? S klidným svědomím

Občas si rádi dáte čokoládu? Nyní už se za to rozhodně nemusíte stydět! Podle statistik, které byly publikovány v časopise Journal of Sexual Medicine, totiž čokoláda pomáhá v intimní oblasti našeho života. Vědci zjistili, že ti, co si dopřejí kousek kvalitní čokolády každý den, jsou sexuálně výkonnější. S klidem se tedy před akcí posilněte. Dobrá nálada zaručena, super samec taky.

Ať žije červené víno

Když si dáte dvojku červeného vína, budete večer excelovat. Obsahuje totiž resveratrol, který dokáže vylepšit krevní oběh při milostných hrátkách. Rozhodně to ale s jeho množstvím nesmíte přehánět – to byste jeho účinek určitě nepocítili.

Tahle jídla si rozhodně nedávejte

Existují jídla, co by se měla dostat na seznam zakázaných potravin před milostnými hrami. Co myslíte, které pochutiny se mezi ně zařadí? Možná budete překvapeni, co všechno se nehodí před milostným vzplanutím konzumovat.

Lékořice

Jako první musíme zmínit něco tak obyčejného, jako jsou lékořicové bonbony. Někdo je miloval v dětství, někomu láska k nim přetrvala i v dospělosti. Lékořice je vhodná pro dámy, nikoliv pro muže. Kyselina glycirrhizinová je základní látkou lékořice, a ta je schopná dokonce snížit hladinu testosteronu až na polovinu, a to již během několikadenního užívání.

Luštěniny a nadýmavá jídla

Před krásným večerem se již od rána rozhodně vyhněte také všem možným druhům luštěnin. Cizrnu, čočku i fazole ve svém jídelníčku samozřejmě nezbytně potřebujeme, o tom žádná. Ale jejich konzumaci si ponechte na den, kdy máte v plánu si jít třeba ven zaběhat.

Před setkáním s partnerkou tato jídla nechce pěkně ležet v hrnci. Určitě si nepřejete zažít ten trapný okamžik, kdy se během intimní chvíle uvolníte až příliš. Možná byste si místo krásného večera zadělali na pořádný trapas.

Česnek a cibule

Poslední ne řekněte v den rande i cibuli a česneku. Asi každý ví, že jejich agresivní látky putují naším tělem, které doslova prošpikují nepříjemnou vůní. A to si, obzvláště v případě, že byste dostali chuť na orální hrátky, vaše partnerka rozhodně nezaslouží.

Před tím, než vyrazíte na rande, si kromě péče o svůj zevnějšek dejte do kupy také dokonalý jídelníček. Dobrá jídla vám kromě skvělého pocitu dokáží při večerních intimních chvílích dopomoci i k tomu, abyste zazářili! Už se těšíte na večer? My tedy rozhodně – a ještě vám prozradíme, že afrodiziakální účinky mají i třeba jahody a banány.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Na prvním rande za ženu utratíte nemalou sumu. S feromony můžete významně ušetřit

Chlapi! Tohle na prvním rande fakt ne!