Chlapi! Tohle na prvním rande fakt ne!

Známe to všichni, nevozní před prvním rande s vysněnou slečnou, na které nám fakt záleží. Nechceme to přece podělat. Co ženský na prvním rande zaručeně odpudí? Tohle všechno!

Zválené oblečení

Příprava na rande nebude trvat deset minut. Pokud přijdete ve zmuchlaném oblečení, způsobíte špatný dojem dřív, než vůbec cokoli řeknete. Fleky na triku, kalhoty odrbané, seprané nebo špinavé boty jsou přímou cestou do pekel.

Koláče v podpaždí

Ano, my chlapi se potíme víc, než ženský. Kor když je venku vedro jako prase. A právě proto existují antiperspiranty nebo parfémy i pro nás chlapy. Zapoměňte na to tolik oblíbenou větu, že chlap má smrdět i na fotce. To na holky nezafunguje. Ale nepřežeňte to! Ať o vás všichni neví už od dveří!

Špína za nehtama

Tohle vnímají všechny dámy stejně: Hnus, hnus, hnus! Existuje manikúra, tak ji používejte. A pokud se hrabete v motorech nebo děláte na stavbě, prostě si ty ruce musíte vydrhnout. Když jí budete mít v kapse, dokáže to pochopit. Na prvním rande ale nesmíte vypadat, že ryjete zahradu rukama.

Vlasy ala prošel jsem vichřicí

Jistě, rozcuch může být forma účesu, ale to je rozcuch cílený. Pokud přijdete jak strašák do zelí, úspěch se vám rychle vzdaluje.

Zápach z úst

Na prvním rande, kdy se chystáte na první polibek, je hygiena ústní dutiny základ. Pokud se k ní nakloníte a z úst vám ucítí směs česneku, cibule nebo zkažených zubů, máte po líbání. Použíjte ústní vodu a žvýkačky. Jen přežvykujte nenápadně, ať nevypadáte jak tele, přežvykující první jarní trávu.

Prdění nebo krkání

Zakázáno! Nejen na prvním rande, ale i na druhém, třetím a patnáctém. Tady neplatí věta, že je to lidské. Prostě NE a NE.

Vykecaní díra do hlavy

Říká se, že ženy neumí mlčet. V určitých případech možná, ale na prvním rande to neplatí. My chlapi často na rande hubu nezavřeme, a to není úplně dobré. Je třeba holku taky pustit ke slovu, a taky jí úplně neunudit vaším výkladem. Ženské mají rády monolog, ale jen v jejich vlastní režii.

Machrování!

Všude jsem byl, všechno znám, beru padesát tisíc měsíčně. Může to být pravda, ale nedávejte to okatě na odiv. Nemávejte s tím okolo, jakože se spoléháte, že je to vaše nejsilnější zbraň. Jistě, na některé to možná zapůsobí. Ostatní ale zívají, tuhle ohranou píšničku slyšely už několikrát a dnešní ženský nechtějí mít pocit, že je berete jako něco, co si prostě kupujete.

Zoufalství

Víš, já jsem strašně nešťastný a sám. Moje bývalá mě úplně zničila. Ufňukanec, neschopný smířit se s minulostí, je možná pro zasmání, ale rozhodně ne k politování.

Neexistuje ideální návod, co dělat a nedělat, co si vzít a nevzít na první rande, ale věřte, že výše zmíněné zaručeně odradí každou ženskou od toho, aby vás ještě chtěla vidět.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak poznat, jestli měla orgasmus?

8 účinných způsobů, jak vyjádřit lásku. Tohle ženy milují!