Jak se chovat při balení žen? Zásady, kterých se držet

Balení žen rozhodně není snadné umění. Potvrdit to může většina mladých mužů, kteří mají velké problémy se získáním partnerky. Jaká je příčina? Balení žen se hodně změnilo vlivem sociálních sítí. Ženy mají díky Facebooku nebo Instagramu přístup k velkému množství mužů, z nichž si logicky vyberou ideálního partnera. Osobní rozhovor z očí do očí však nedokáže nic nahradit, a právě proto se vám bude hodit pár rad, s jejichž pomocí sbalíte svou vysněnou ženu.

balení žen

Nezapomeňte na kvalitní přípravu

Podobně jako před sportovním utkáním se musí sportovci dokonale připravit, neměli byste přípravu na balení žen podcenit ani vy. Klíčem úspěšného balení žen je totiž sebevědomí, klid a odstranění pocitu nejistoty. Je v pořádku, že jste trochu nervózní, ale rozhodně byste se neměli nekontrolovatelně klepat.

Sebedůvěra v balení žen bohužel není vrozená, avšak dá se vcelku snadno naučit. Chce to jenom pevné nervy a správný postup, který se musíte naučit.

V první řadě byste měli balicí techniky a hlášky zkoušet na ženách, které vám nepřipadají tolik atraktivní. Ne snad že byste je chtěli dostat do postele nebo pokoušet jejich city, ale v procesu balení se zdokonalíte a získáte potřebné zkušenosti. Po několika takových pokusech se trochu otrkáte, budete si více věřit a nebudete tolik nervózní.

Nebojte se neúspěchu

Při balení platí stejná fráze jako v podnikání. Pokud se bojíte neúspěchu, nemá cenu nic začínat, protože ženu stejně nedokážete okouzlit. Ne nadarmo se říká, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. Na odmítnutí není nic špatného a je daleko lepší, když vás žena odmítne a vy se budete snažit o jinou, než abyste plýtvali silami a šarmem.

Nalezení té pravé partnerky je pouze otázkou času a zkušeností. Je statisticky dokázané, že při seznamování nakonec potkáte ženu, kterou dokážete sbalit i za použití nedokonalé strategie.

Tvařte se přirozeně a nechovejte se jako blb

Některé ženy udávají, že pohled je na muži jedna z prvních věcí, na kterou se zaměřují. Proto byste se i vy měli tvářit přirozeně, vesele a přitom odhodlaně. Určitě se vyhněte pohledu hladového vlka, protože v takovém případě ve vás žena uvidí slizkého úchyla. Výraz vaší tváře by měl být sebevědomý a zároveň veselý, protože ženy velice rády tráví čas ve společnosti vtipných mužů.

S pohledem tak trochu souvisí i řeč těla. Nemusíte se kroutit jako model na módní přehlídce, ale zase se nehrbte jako byste měli vadu páteře. Držení těla by mělo být sebevědomé, ovšem ne arogantní. Neopírejte se, nemějte ruce v kapsách a stůjte rovně, protože pouze v takovém případě z vás bude vyzařovat ta správná energie a sebevědomí.

Na „osvědčené“ balicí hlášky zapomeňte!

Při balení žen si uvědomte, že už dávno nežijeme v 80. letech, kdy frčely oplzlé fráze. Klíčem k začátku rozhovoru je získání pozornosti, ovšem nesnažte se ženě skákat pod nohy nebo ji zastupovat cestu, jako byste ji chtěli obklíčit.

Chovejte se maximálně přirozeně a nebuďte příliš vtíraví. Dbejte také na upravený zevnějšek. Vždy mějte učesané vlasy, eliminujte tělesné pachy, a pokud přidáte krásné bílé zuby, máte prakticky vyhráno.

Během započatého rozhovoru buďte veselí, vtipní a mluvte srozumitelně. Při balení žen není nic trapnějšího, než když se snažíte ženu okouzlit a ona vám kvůli špatné výslovnosti nerozumí. Mluvte dostatečně nahlas, protože huhláním žádnou neoslovíte. Snažte se u ženy udržet pocit, že jste na odchodu. Jinak budete vypadat jako naprostý ubožák, který nemá žádnou šanci.

Nebojte se oslovit vaši vysněnou ženu. Začněte banální otázkou, přidejte lichotku a snažte se udržet v rozhovoru co nejdéle. Pak stačí jenom doufat, že jste na ženu udělali dostatečně dobrý první dojem. Přejeme hodně úspěchů a šťastný lov, pánové!

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Sedm nápadů na rande doma

Jak zvorat rande? Tahle 3 gesta při seznamování odrazují!