Jak mu ji přebrat? Takhle to dáš!

Je kost? Chceš ji jen tak do postele, nebo snad na jiný pokusy? Co na tom, že má frajera?! Každá ho má, dokud není s tebou… Záleží jen, jestli máš řidičák na zadanou. Pokud ne, tak si ho s námi ihned udělej!

Jak mu přebrat holku

Dámský spolky a podobná verbež, která si navzájem radí, jak háčkovat, kuchtit z kečupu, rodit a připravit chlapa o rozum, prachy i existenci, má v americkým Baltimoru docela slušnou konkurenci.

Jasně, že chlapi tomu velí!

Pár týpků tady v roce 2011 založilo ryze chlapskou skupinu s názvem S.I.B.G., jejíž cílem je zlepšit milostné a vztahové dovednosti všech jejích členů. Stručně řečeno, je to tam samý Alex „Hitch“ Hitchens, newyorský schůzkolog z jednoho béčkovýho filmu o léku pro moderního muže.

Ti maníci se prostě mezi sebou zdokonalují v balení, sexu i rozchodech, což je fakt tak strašně bohulibá činnost, že by měli brát finanční příspěvky od státu!

Ještě než jim to poradíme, rozhodli jsme se podělit o jejich zásadní cool radu, teda vlastně tip, jak si přivlastnit babu, která oficiálně patří jinému. Jak na to?

1. Rozhodnutí. Všechno nebo nic

Prvním krokem je analýza, jestli to vůbec stojí za to. Má něco, co jiný kosti ne? Stojí ti péro pokaždé, když si na ni vzpomeneš? Prstil bys ji od rána do večera? Pak prostě neváhej a jdi do toho!

2. Pošpiň jejího klátiče

Druhý krok je tak lehký, že se mu vyrovná jen písemka ve třetí třídě. Prostě se zaměř na slabiny současného nabíječe. Pořád ji buzeruje? Neposlouchá její řeči o práci a nákupech a do toho nenávidí čivavu, co s ní spí v posteli? Buď milej, naslouchej a tu malou mrchu podplácej vším, co miluje. Na tvojí straně stojí fakt, že všechny porovnávají současného přítele s novou příležitostí, což je dobře! Ale pozor, to nestačí!

3. Předveď se!

Pokud je její klátič v něčem dobrej, pak by mohl být lepší než ty. To mu zatrhni tak, že okamžitě, co tu kost zmerčíš, musíš poukázat na svoje přednosti. A to, i kdyby tvým největším úspěchem bylo vítězství v pojídání knedlíků. Ukaž jí trofeje. Bez milosti.

A pamatuj, že všechny si cvrkaj do kalhotek, když máš respekt u ostatních, což přinejhorším může sehrát pár opravdu dobrejch kámošů.

Než přijdou, sem tam se nenápadně dotkni její ruky nebo přejeď prstama zádech, tím nic nezkazíš. U toho vyprávěj něco o životě. Je úplně jedno co, ale minutu říkej něco pozitivního, tu další vytáhni historku o bouračce, šikaně nebo povodni. Pak celý postup opakuj. Ženský mozek potřebuje drama, aby tě líp vzal na vědomí, tak vyprávěj báchorky. To dáš!

4. Stáhni se

Hned potom, co vytasíš všechny trumfy, stáhni se z dohledu, aby si nemyslela, že je to jediný, co máš na práci.

Krátce před tím, než k tomu dojde, ukaž svoji lidskou stránku a zmiň se, že se má ozvat, kdyby potřebovala, chtěla nebo toužila po něčí společnosti. Dá jí to pocit důvěry a zároveň zapochybuje, když o sobě nějaký čas nedáš vědět. Myslel jsi to fakt vážně, nebo jsi ji tahal za nos? Vědomě podporuješ její citovou závislost na tobě, bejku!

5. Potvrď zásah

Pravda je taková, že žádná nemá ráda, když se dostane do morální krize a musí se rozhodnout. Pokud se ptá, co je správný a jestli věci nemají zůstat tak, jak jsou, chce prostě jen potvrdit, že dělá dobře. Dej jí, co chce, ale s citem.

Ne, že jejího týpka rozebereš ve dvou větách proslovem o kokotech. Urazí se a už s tebou nepromluví. Prostě piánko. Takhle: „Lenko, Marcelo, klisničko, beruško, sluníčko, je to tvoje věc, ale kámoška Petra mi říkala, že s tím tvým Martinem by nevydržela ani minutu. Nezdá se ti, že je trochu egocentrickej?“

6. Užívej…

Pohodlná pozice je připravená. Chceš ji? Tak není co řešit, akorát si do kapsy připrav boxera, až tomu, teď už bývalýmu, kryplovi rupne v kotrbě a bude se chtít pomstít. V případě krajní nouze mu psí lejno naházej do bot. Však ona ty klíče od jeho bytu ještě má…

A jak to děláte vy? Přebíráte, nebo jen vybíráte a necháváte původním majitelům?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co dělat, když jí smrdí…

5 holek, které bychom do trojky nevzali