Jack Black si založil herní kanál na YouTube. Během 2 týdnů získal 3 milióny odběratelů! Čím nalákal fanoušky a co zamýšlí?

Herec, ale především komik Jack Black si založil vlastní herní kanál na YouTube, kde slibuje nová videa každý pátek. Co bude prezentovat na Jablinski Games? Máme se na co těšit?

Jack Black založil herní kanál Jablinski Games

Znáte ho určitě z filmů Škola ro(c)ku, King Kong od Petera Jacksona nebo nového Jumanji: Vítejte v džungli. Jack Black je známý hlavně z komedií, ale ve Spojených státech je jeho jméno mnohem slavnější. Je zároveň vášnivým hráčem na kytaru a má vlastní hudební skupinu s názvem Tenacious D.

Teď se ale rozhodl vstoupit na úplně nové pole. Založil si vlastní kanál na YouTube, který nazval Jablinski Games. Jedná se o zkomoleninu jeho jména, a navíc je známý pod přezdívkou Jables. S prvním videem přišel 21. prosince 2018,  a v půlminutovém shotu oznámil všem, že hodlá točit herní videa a že překová kanály Ninja a PewDewPie, což jsou jedni z nejpopulárnějších youtuberů vůbec.

Známé jméno dobře funguje

Podstatné je ale to, za jak krátkou dobu získal o jeho video obrovský počet shlédnutí. První milion odběratelů získal Jack Black za jeden týden, a teď už má přes 3,2 milionu odběratelů a pořád se zvyšuje. První video mezitím získalo téměř 10 mil. shlédnutí. Je vidět, že známé jméno funguje. Ale nejen to, jedná se samozřejmě o Jackův specifický způsob podání, protože jiné herecké celebrity také točí videa, ty ale zajímají podstatně menší množství lidí.

Prý ho k tomu přemluvil jeho syn

Jack slibuje vydávat nová vide každý pátek, což zatím dodržel. Druhé video bylo opět jen krátké představení, a teprve ve třetím se poprvé vydává skutečně hrát. Ne ale videohry, nýbrž staré původní automaty z let dávno minulých, které se nacházejí v Pinball Hall of Fame v Las Vegas. Opravdu nostalgické kousky, a Jackova prezentace je celkem příjemně chaotická.

Bez zajímavosti není ani fakt, že Jack Black měl na YouTube kanál už dříve, kde natáčel mobilem vertikální videa z natáčení. Ten však dosáhl kolem 35 tisíc odběratelů a videa sledovalo jen několik tisíc uživatelů.

Co Jack Black zamýšlí?

V dalším videu opět navštívil centrum arkádových her, a tak se nabízí otázka, na kterou sám herec slibuje brzkou odpověď. Kdy začne natáčet skutečná herní videa? Teprve uvidíme, co má Jack Black v plánu, protože zatím ukázal sice vtipný, ale velice jednoduchý obsah, a videa jsou celkově kraťoučká. Zajímavý je i jeho amatérský přístup, který ale není nijak na škodu. Tak se nechme překvapit, s čím se komik na Jablinski Games vytasí příště.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Slavnými přes noc! Kteří známí herci se dostali k filmu náhodou? Dnes jsou z nich hvězdy!

Konec prodeje CD je tu!? Několik let ho vytlačuje internetové pirátství a streamovací služby. Co všechno jste o CDčku nevěděli?