Ivanna Benešová? Tak trochu mimozemšťan!

Ivanna Benešová. Prý režisérka a producentka. Bože, bože, do čehos to duši dal?

Ivanna Benešová

Ivanna Benešová sama sebe velmi ráda prezentuje jako režisérku. Budiž. Natočila krátký film s názvem K-on-FLIKT, pak chtěla světu říct Jak se dělá porno, a že je schopná nakroutit časosběrný dokument (Zneužívaný). Čest její práci! Při pohledu na ni by to nikdo nehádal.

Pro srandu králíkům

Image kurvičky se jen tak nezbaví, protože ho prostě má v sobě. Její tělo sice není úplně marný, navíc se často ráda svlíká, ale tak moc se dožaduje pozornosti, až je úlisná a přehnaně přítulná. Vzít ji do lepší společnosti nepřipadá v úvahu. Neudělala by dobrej dojem ani na šéfa a už vůbec ne na jeho manželku. Proč?

V hlavě se jí toho moc neusadilo, takže rozhovor na úrovni nečekejte. (V jednom hlasování o inteligenci z uživatelů nejmenovaného portálu vzešlo, že funkčnost jejího myšlení se odhaduje asi na 58 %.) Politika? Kultura? Co je to? Tohle nejsou zrovna témata, který by Ivče dělaly dobře.

Chce se přiživit nebo uživit?

Výjimku potvrzuje nadhození jakéhokoli sexuálního námětu. To se pak Ivanna chytí. Jinak je jako stvořená pro grupáčský sleziny a rozlučky se svobodou. Tam najde uplatnění jako nikdo. O tomhle musí vědět. Nebo to aspoň tuší. A pochopitelně se chce prosadit i jinak než jako sexuální hračka.

Škrábe se nahoru, zachraňuje, co se dá, ale moc jí to nejde. Zbejvá jen jediný: roztáhnout nohy a usmívat se do kamer nebo někomu do rozkroku.

Večírková larvička

Často je viděná ve společnosti Sámera Issy. To aby na ni náhodou bulvár nezapomněl a nepřestalo se o ní mluvit. Z čeho žije, není jasný. Že by jí její vlastní produkční společnost vynášela tolik, že by se nemusela starat o to, kde vezme na chleba, je nepravděpodobný. Snad i proto má tak blízko k pornu.

Stejně jako ostatní „nechce dřít bídu a ocitla se ve složitý životní situaci“. Vědí všichni, kdo její otevřenou pusu viděli, nebo dokonce zažili na vlastního ptáka. Chcete ho od ní taky přeblafnout? Napište jí vzkaz na profil. Až bude potřebovat novou kabelku z Pařížský, nabídku zváží. Ale hlavně ať u toho nemluví.

Proč se s ní (ne)potkat?

Když drží pysk, na sexuální experimenty je dobrá, do kšeftu nebo na reprezentaci ne, to už jsme si vysvětlili. Pro slávu udělá všechno a je extrémně vynalézavá, i když svým vlastním, vlezlým způsobem. Možná to někam dotáhne. Ale to už bude mít „dost najeto“…

Tak co, považujete ji za celebritu?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přednost Emila Zajace? Jednu jsme našli!

Nicol Moravcová: vymetačka večírků. Chcete ji?