Přednost Emila Zajace? Jednu jsme našli!

Emile, Emile, je to trochu nemilé… Všude, kam tenhle maník vleze, je to cítit řiťolízalstvím. Jakmile vidí někoho, koho byl v telce už dvakrát, přilepí se na něj! Je snad VyVolený?

Emil Zajac z Vyvolených

Emil Zajac, původně ostravský horník, je zvyklý na cokoli. Nejdřív vlezl do tý vily plný trosek, který ke svýmu sebezničení potřebovaly obecenstvo, pak se tam i oženil, aby to jako bylo zajímavější.

Však taky tenhle přešlap omlouval a plkal něco o nepoctivý svatbě, a že ho k ní jako přinutili. (Však taky koho ne? Nebo kdo z vás zná týpka, kterej by dobrovolně šel na smrt?)

Z telky do světa

Tou dobou už dávno frčel na vlně slávychtění. Jestli i na něčem jiným, není známo, ale Vladka prudil pěkně, protože prostě chtěl bejt pod nánosem uhelnýho prachu a slámy, co mu koukala z bot, vidět. Povedlo se? No, dalo by se o tom polemizovat.

Na jaký dveře ťuká?

Každopádně, když z tý trapárny vylezl, naskočil si na konzervatoř a začal mít pocit, že by se mu mohlo dařit jako spíkrovi a moderátorovi. Rozvedl se. A teď co? Špínu i prach z dolů už znal, a tak se rozhodl nenápadně olizovat bordel šoubysnysu. Pořídil si přítelkyni, což možná trochu chválíme, a zbouchnul ji, což nechválíme vůbec.

Nic se nezměnilo

Aktuálně šaškuje na akcích, který nazývá společenský, třeba narozeninový oslavy. Takže jestli vám všechny pokusy o objednání klaunů pro vaše dvě děti selžou, víte, na koho se obrátit.

Kandidát letošních komunálních voleb vám možná splní vaše přání, když mu ukážete naditou šrajtofli v jedný ruce a vizitku na nějakou celebritu v tý druhý. Sázíme na to, že pro obojí udělá i stojku a ještě si u toho stáhne svoje trenky z tržnice.

Ne že by to byl pěknej pohled, ale obtisk zablácený boty na jeho chlupatý řiti se může stát satisfakcí za ten katalogovej úsměv, kterej s oblibou používá.

Jdi, bejku!

Nutno ale dodat, že i když se na rétorice nenaučil nic, co by mohl s úspěchem použít, a pořád je za vesnickýho balíka, hodí se na náhradní díly i jako podržtaška, která se neustále bude tlemit! Palec nahoru!

Tak co, objednáte si ho?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Agáta Prachařová: bulární sexy parazit!?

Nicol Moravcová, vymetačka večírků. Chcete ji?