Nicol Moravcová, vymetačka večírků. Chcete ji?

Skáče před fotografy bulvárních novinářů, usmívá se do kamer a má pocit, že je krásná a talentovaná. Co z toho je pravda?

Nicole Moravcová

Opět se potvrzuje, že to, co je blonďaté, nemusí být nutně použitelné. V případě Nicol Moravcové to platí dvojnásobně.

Stylistka na všechno

Mluví se o ní jako o herečce, modelce, moderátorce a hlavně blogerce, která se svými kamarádkami uděluje rady, s čím zkombinovat vršek a spodek, aby našinec neudělal mezi lidmi ostudu. Je naprosto úžasné, že všichni, kdo se cpou do VIP společnosti, ze sebe dělají stylisty. Bisek je toho příkladem. Ale zpět k Nicol…

Povolání: Večírková královna

Má hvězdné manýry, i když nikdo neví, čím že se vlastně živí. Kde je jí nejvíc? Na večírcích. Tam lačně sbírá kontakty a hraje si na dámičku, která nejdřív tajně sosá z kabelky, ale při odchodu ji musí podpírat ochranka, neboť milá zlatá se nevejde mezi futra.

Co na jazyku…

Jako jo, když si ji prohlédnete, možná se nad ní slitujete a skočíte pro další drink, ale jakmile tahle dublérka Gábiny Partyšové otevře pusu, hořce zalitujete vyhozených peněz. Kdyby aspoň uměla vypít pivo za sekundu, ale takhle?

Všichni už dávno vědí, že Nicol má v šoubysnysu po spotřební době. Výstřední modely, do kterých nemá co nacpat, ji prostě nezachrání. Ale ona bojuje zuby nehty!

Když už neví, na koho by se pověsila a koho by pumpla o koktejlík, začne lidem okolo sebe něco špitat do ouška. Asi je láká na lítost a stěžuje si na Agátu, jak ji zase v bulváru pomluvila.

V bahně? Ano!

Přiznáme, že souboj těchto dvou jmenovaných – v bahně – by mohl být docela zajímavou podívanou, ale tutově bychom vsadili na Aguš. S tou je aspoň někdy sranda, když už nevystrkuje kozy. Ale Nikol? Ta holka se nacpe i do pytlíku od bonbónů, jen aby se o ní mluvilo!

Odpověď na otázku, jestli se na tomhle dá postavit kariéra, zná jedině vedoucí naší redakce. O tom taky nikdo neví, čím že se vlastně živí, ale hlavně že nám pořád pomlouvá hadry!

Tak co, líbí se vám slavomanka Nicol? Máte tip, na co by se dala použít?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Bisek: Ksicht z televize. No a?

10 způosbů, nač využít ženskou