5 holek, které bychom do trojky nikdy nevzali

Sex ve třech? Kdy? A kde? Okamžitě jdeme na to! Ale jen nikdo nezvěte Feureislovou, Zimovou, Solaříkovou, Farnou ani Puhajkovou! Tyhle pokusy pro ně nejsou a nebudou!

Holky, co bychom do trojky nevzali

Taková trojka, to je bezva nápad, když se jedná o ideální poměr vy, ona a ona. Všichni víme, že ne každá se pro tuhle slibnou akcičku hodí, i když by třeba měla zájem. Obecně platí, že ty, které chcete dát dohromady s jinou a ještě se na to dívat, rezolutně odmítají. Ale to my umíme taky. Je spousta frajerek, které bychom nikdy nevyzvali k sexu ve třech. Které to jsou a proč nechceme jejich rozkrok ani účast?

1. Silikonová Evča

Hysterická slavomanka Evča Feuereislová, která šla do vily jenom proto, aby byla vidět, je příkladem toho, že i když si chcete zasouložit, neuděláte to za každou cenu. Eva by se určitě natěšeně do vířivky cpala sama, ale co by nás to stálo? Pravděpodobně skupinovej grupáč s bandou bulvárních novinářů, které by pozvala k tomu a možná i nějaké free video, aby se o tom všem vědělo. A to by se dost špatně vysvětlovalo – kdekoli a komukoli. Evičku prostě ne!

2. Usedlá Páťa Solaříková

Mladá herečka Patricie Solaříková (coby Tereza Jordánová) je další takovou adeptkou, které posíláme zápornej lajk. Pomineme fakt, že by tahle baculka dost výrazně zvedla hladinu vody ve vířivce. Mnohem horší je její naprosto unylý výraz. Její image slušňačky, která nikdy neprovedla nic nezákonného ani odpudivého (říkala to stará, která kouká na ten seriál), už je jen „šlehačkou“ na koktejlu, kterej zaručeně způsobí utlumení jakékoli vášně. I té z piva. A to je co říct.

3. Vykřičená Polka Farna

Pro trojku se nehodí ani zpěvačka Ewa Farna. Když přehlídneme, že pořád nemá čas, a za zadkem má toho svého kytaristu Chobota, zbývá fakt, že nejsme její cílovka. Ještě by v tom nejlepším začala zpívat „Měls mě vůbec rád?“ No, co se na tohle asi dá odpovědět? Upřímná odpověď, že jí máme plný zuby, by ji beztak odrovnala.

4. Chrastící Terez Zimová

Čert vem, jestli máte rádi hubený baby, tuhle prostě nebrat. Koho? Modelku Terezu Zimovou. Na večírcích ji najdete pravděpodobně někde u baru nebo poblíž záchoda. Tuhle zlatokopku z reality show, ve které údajný milionář Červín hledal nevěstu, bychom raději viděli v léčebně. Její hubnoucí mánie prostě není normální. Původně celkem pěkně stavěná a udržovaná holka zhubla tak, že se jí musí ztrácet i pysky v rozkroku. To má být jako sexy?

5. Sexy kost Inna Puhajková

Jedinou skousnutelnou adeptkou by v tomhle případě mohla být modelka a moderátorka Inna Puhajková. U jejích fotek určitě onanuje nejeden z nás. Paradoxně tohle by jí mohlo uškodit, protože pokud bychom tuhle číču viděli v akci s nějakou druhou, pravděpodobně by nám explodovalo péro vinou náhlého a naprosto famózního návalu horka, štěstí i smrtící touhy, kterou z domova neznáme. Jenže právě to nemůžeme dopustit, páč ho ještě budeme potřebovat…

Tak co pánové, kterou kost byste do trojky brali a kterou vyřadili ze seznamu?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak dostat Milfku do postele. Tohle zbaští!

Nicol Moravcová, vymetačka večírků – chcete ji?