Islámský lifestyle: lehké ženy, chlast a drogy. A Korán? Radši playstation!

Islámští radikálové, islám, Korán, pořád se to řeší, samozřejmě hlavě v souvislosti s terorismem a uprchlíky. Teroristé jsou líčeni jako islámští radikálové, což vyvolává dojem, že byli hluboce ponořeni do studia Koránu a celé dny se jen modlili, než se vyhodili do povětří. Možná někteří, ale rozhodně ne všichni. A jak to chodí například u takových Saúdů, kteří jsou synonymem pro extrémní výklady islámu a asketismus? Nevěřili byste.

Islámský lifestyle

„Do mešity nikdy nevkročil, neměl práci, celé dny jen spal a kouřil hašiš,“ takhle mluví o svém bývalém manželovi Ibrahimu Abdeslamovi jeho exmanželka. Abdeslam také permanentně hulil trávu, tak tři čtyři jointy denně. Abdeslam se odpálil v Paříži, jeho bratr Salah, rovněž atentátník z Paříže, stále uniká policii. A co hlavní organizátor atentátů Abdelhamid Abaaoud? Drahé sportovní auto, holky, noční kluby a drogy. Takhle vypadal jeho život, dokud žil ve čtvrti Molenbeek v Bruselu. A pak tu máme Hasnu Aitboulahcenovou. Ta vyletěla do vzduchu, když při zátahu policie vyletěl do vzduchu Abaaoudův byt. Policie původně myslela, že se odpálila Hasna, pak se ukázalo, že to byl její kolega. Tak tahle Hasna byla totální partygirl. Místo hidžábu kovbojský klobouk, stále na mejdanech a v nočních klubech. A její postelí prošlo opravdu hodně mužů. „V mešitě nikdy nebyla,“ tvrdí o ní její bratr Youssouf.

Do baru, a pak se odpálit

Takže si to shrňme. Do vzduchu se nám tu vyhazují feťáci a pařmeni trávící svůj život v rauši. Možná někteří z nich později podlehli tlachání nějakých radikálních imámů, ale je zajímavé, že si jejich přeměny v džihádisty nikdo nevšiml. Všichni mluví o hodných klucích, co si rádi užívají života a chodí po mejdanech. Nějak mi to nesedí do představy zbožných asketů, kteří se rozhodli umřít pro islámskou víru a proroka Mohameda. Spíš jsou to znudění fracci, kteří svůj život proflákali a hledali nějakou pořádnou akci. Ostatně, pokud si vzpomeneme na atentátníky z 11. září, zjistíme, že to byl podobný případ. I tahle parta kouřila trávu, ještě den před akcí všichni kalili v baru a naháněli kurvy. Tady fakt něco nesedí.

Království, kde je zakázáno skoro všechno

Možná bude dobré podívat se, jak to vypadá v takové Saudské Arábii. Je to právě tahle země, která je největším vývozcem wahhábismu, salafismu a džihadismu. Ne Islámský stát, ale Saudská Arábie je hlavní ideologickou základnou všech teroristů. Ostatně Usama Bin Ladin byl Saud. Saudská Arábie je země, kde fakt nechcete být. Čtyřiasedmdesátiletého Brita tu odsoudili k 350 ranám bičem, protože v autě převážel lahev vína, kterou dostal na oslavě. To je v podstatě trest smrti. Drakonické tresty padají za kde co a země je totálně v područí Saúdské královské rodiny, která vyžaduje striktní dodržování Koránu pro celou společnost. Popravy za nejrůznější prohřešky, jsou na denním pořádku.

Princové močí na lidi a serou na Korán

A jak vlastně žijí oni zbožní Saúdové? V Bejrútu zadrželi nedávno soukromé letadlo jednoho ze Saudských princů. Na palubě byly dvě tuny amfetaminu, které si chtěl zbožný princ odvézt k sobě domů. Když za flašku vína je 350 ran, kolik je asi za dvě tuny amfetaminu? U prince samozřejmě nic. Ale to zdaleka není všechno. V Beverly Hills zatkli přímo v jeho luxusní haciendě saudského prince Abdulazíze. Z jeho domu utekla zakrvácená pokojská, po které chtěl zfetovaný princ orální sex. Na policii vypověděla, že princ prý běžně močil na lidi, jeho barák byl plný kurev a kokainu, divoké večírky trvaly nepřetržitě i několik dní a limuzíny vozily Saudovy stále nové holky. Princ po obvinění z pokusu o znásilnění na nic nečekal, zaplatil mnohamilionovou kauci, sedl do letadla a zmizel do Saudské Arábie. Tam mu za podobné legrácky nehrozí nic, protože tamní zdegenerovaný panovnický rod má podobný způsob trávení volného času v krvi. A to doslova. Ostatně i v České republice máme zkušenosti s chováním zbožných princů. Vzpomínáte si ještě na kauzu Katarského prince Abdullaha Al Sáního? Ten si nechal vodit nezletilé holky a hromadně je prznil v hotelu. Náš tehdejší ministr spravedlnosti Pavel Němec ho pak nechal v klidu vycestovat zpět do Kataru.

Co to tedy je ten islámský radikalismus? Chlastat a honit holky? To tady umíme taky a nemusíme si kvůli tomu hrát na náboženské fanatiky. Obhájci islámu mají v podstatě pravdu. Tohle celé není žádný islám, ani žádné náboženství. Je to jen neuvěřitelná lidská blbost a pokrytectví. Džihádisté, teroristé i představitelé státních teokracií z Perského zálivu, to všechno je ve skutečnosti jen banda zfetovaných Arabů, kteří se příšerně nudí.

Nebo máte jiný názor? Pojďte se vyjádřit.

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 zapomenutých teroristických zvěrstev posledních 50 let

Hitparáda teroristických trapasů