Hitparáda teroristických trapasů

Nemáme je rádi, pitomce, kteří se při prosazování své pravdy nezastaví před ničím a neváží si lidského života. O to více nás potěšily následující příběhy velkolepých teroristických failů.

terorista

Nejprve se vraťme do roku 2006, kdy se Američan David Robert McMenemy, velký odpůrce potratů, rozhodl jednat. Pln odhodlání nasedl do svého Saturnu Compact a vyrazil. Cílem byla nedaleká potratová klinika. McMenemy se připravoval na sebevražedný útok, při němž rozpoutá hotové peklo na zemi.

Plán byl jasný: v plné rychlosti narazí do budovy, auto vybuchuje a klinika se bortí. Jaké bylo jeho překvapení, když vůz po nárazu neexplodoval! Ba co víc, terorista wannabee si dokonce spletl cíl a místo potratové kliniky zaútočil na běžné zdravotnické zařízení. To ho však nezastavilo. Když už byl v tom, přišlo mu líto propásnout skvělou příležitost dokonat svůj čin a tak vůz zapálil ručně. Jeho ambice ale rázně utnul automatický hasicí systém v budově. McEnemy tedy ve finále zaútočil úplně jinam, sešrotoval si auto a způsobil celkové škody v hodnotě 20 000 dolarů. Slušná práce.

Vůdce Al-Káidy ztratil hlavu

Na sklonku roku 2013 se jedné buňce Al-Káidy podařilo v Sýrii zajmout muže, který měl spolupracovat se syrským prezidentem Bašárem al-Asadem. Jako správní teroristé se členové buňky jali vyslat světu děsivou zprávu a zaznamenat jeho popravu. Na video tak natočili, kterak muži podřezávají krk a za halasného skandování vítězoslavně zvedají ruce. Záznam pak nahráli na web, aby se pochlubili dalším teroristům.

Věci však nabraly trochu jiný spád. Hlavu na videu totiž poznali jiní příslušníci Al-Káidy – hlavu své buňky! Popravený muž se jmenoval Mohammed Fares Maroush a byl jedním z jejích vyšších velitelů. Zklamaní popravčí tak museli sklopit hlavu a natočit druhé video. V něm přiznávají svůj omyl a odvolávají rázná slova z prvního klipu. V něm totiž popraveného označovali za bezvěrce a homosexuála.

Náckové přijeli s křížkem po funuse

Extrémně pravicová britská organizace English Defense League je nechvalně známá pro své násilné eskapády a rasistické útoky. Jednoho dne se šest jejích členů usneslo, že by bylo fajn zaútočit na pochod svých souvěrců a rozpoutat tak na ostrovech otevřenou rasovou válku. Vůz napěchovali zbraněmi a výbušninami a vyrazili.

Bohužel pro ně a bohudík pro všechny ostatní však tito diletanti dorazili pozdě. Špatně si zapamatovali čas srazu a celý pochod už dávno skončil. V duchu hesla zítra je taky den se rozhodli plán odložit a vyrazili k domovu. Po cestě přišla další rána, to když je kvůli nezaplacenému povinnému ručení zastavila policejní hlídka. Nejen, že putovali do basy, ještě přitom vypadali jako naprostí hlupáci.

Ohořelé koule jednoho prosťáčka

Mladík Umar Farouk Abdulmutallab z Nigérie byl aspirujícím sebevražedným atentátníkem. V roce 2009 ho šéfové z Al-Káidy poslali ve jménu Alláha vyhodit do povětří letadlo směrující do Detroitu. Farouk A. se s výbušninami schovanými ve spodkách v pohodě dostal přes letištní kontrolu a užíval si let. Když konečně dorazili do Detroitu a piloti začali s přistávacími manévry, terorista jednal. Pokusil se odpálit nálož, ale ouha, namísto exploze následovalo prudké vzplanutí (je libo grilovanou klobásu?).

Když konečně uhasili plameny a vzali ho do vazby, vyšlo najevo, že se Farouk A. v minulosti neúspěšně hlásil do služeb Al-Káidy hned několikrát. Vždy byl však striktně odmítnut právě proto, že byl všemi považován za naprostého imbecila. Díky bohu za to.

Napadají vás další teroristé, kteří byli pro smích? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hitparáda největších prdů v TV vysílání

6 nejkrutějších vládců historie