Holka z plakátu? Ne, Adriana Křečková!

Zatím se tváří, že se nikam cpát nechce. Tak co ta mediální póza? Vycházející internetová hvězdička – teda Miss Tatoo – chce dráždit. Daří se jí to? Posuďte sami…

Adriana Křečková

Adriana Křečková, vystudovaná zlatnice, nyní dělnice na lisu, je přesně ten typ holky, kterou byste na ulici ve tři ráno – dokonce ani v dost bídným stavu – potkat nechtěli. „A hle, tu kdos u světnice dvéře zlehka odmyká. Malá, hnědá, tváři divé pod plachetkou osoba; o berličce, hnáty křivé, hlas – vichřice podoba!“ No, asi tak. Lepší přirovnání snad ani nejde vymyslet.

Miliontý díl seriálu Tak jde čas

Adriana je sice mladá, porodem a snad ani chlamydiemi a kapavkou nedotčená, ale již kdysi dávno se rozhodla vydávat svůj vlastní časopis v tištěný podobě. Vše, co zažije, nebo si to jen myslí, zvěční nebo nechá zvěčnit na svým těle. Barevně i černobíle.

Nic proti potkanům, nebo kočkám, který TAM Áďa taky má, ale mít holku připomínající bulvární plátek nikdy nebyl náš sen, a to tetování považujeme za nezbytnou záležitost. (Kdyby se aspoň za ten obojek okolo jejího krku dalo zatáhnout.)

Kdo ji hltá?

Její obdivovatelé tvoří specifickou skupinu. Bodejť by ne, když se k tomu všemu přidá barva vlasů připomínající křížence stříbrné lišky s havranem. S tím jde vyhrát snad jen soutěž Miss Tatoo Convention Prague! Počkat, ono se to stalo! Loni! Jo, jo, je to tak.

Adriana sice zabodovala, ale po vystoupení v šou Honzy Krause snad nikdo nepochybuje o tom, že komunikace pomocí jiných výrazových prostředků – třeba slov – rozhodně není její silná stránka. Jazyk se trochu zadrhává a ani obsah toho, co z týhle mašinky leze ven, není nijak působivej. Taková škoda!

Křeček v noční košili

Ačkoli se na sociální síti chlubí asi desetitisícovou základnou fanoušků, je jasný, že k vášni pro kreslený bajky to nebude. Je to tak, že lidi jsou líný vyšlápnout si túru do zoo, a tak se chodí dívat na zmalovanou Křečkovou – jako na exota. Proč ne, když je to zadarmo, že?

Navíc Ádě to nevadí, protože člověk nikdy neví, kdo si ho na síti všimne. Třeba nominace na štěk v pokračování upírský ságy uspokojí další ambice týhle internetový hvězdičky, která by možná obstála i v „To je vražda, napsala.“ Image na to má. A její silný stránky?

Reaguje na světlo

Fajn je akorát to, že jakmile se s ní v posteli budete nudit, přečtete si její „body noviny“. Jenže nic není tak starý jako včerejší výtisk, takže pokud vás nebaví ani dnešní vydání regionálního plátku, nenamáhejte se. Na sexuální román to nebude. Ledaže by polykala. Ale to dělá každá, když má sucho v puse…

Tak jak, chlapi, líbí se vám?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Šílené zákony, které dodnes platí

Přednost Emila Zajace. Jednu jsme našli