Ford Focus ST-Line: tovární tuning

Kdo nikdy nechtěl vytuněnou káru, ten nemá pravé motoristické srdce. Cesta k ní je přitom teď tak jednoduchá.

Každý kluk chtěl své první auto vytunit. Dost často se to nepodařilo. Často je na vině vysoká cena kvalitních tuningových dílů, nezřídka také ale nevkus tunerů a v neposlední řadě – správná a bezpečná instalace tuningových dílů není vždycky jednoduchá.

Co říkáte na barvu? My bychom raději černý lak.

Auto pro velký kluky

To všechno už je ale vyřešené. Pokud chcete vytuněnou káru, není problém si ji koupit. Třeba Focus ST. Má super vzhled, skvělý motor, zkrátka paráda. Vlastně ne. Jedna vada na kráse tu je. V základu stojí 710 990 Kč. To moc pro kluky není.

A co když to nebude Focus ST, ale jen Focus ST -Line? Tedy že by si vzal z Focuse ST vzhled, odpružení, ale cena by zůstala nízko? Ano, to je ono. To je Focus ST-Line. Je o 272 000 Kč levnější a to se každopádně počítá!

Tuningové prvky

Čím se tedy Focus ST-Line liší od běžného Focuse? Na první dobrou si všimnete zadního střešního spojleru, sportovní přední maskou a také přepracovaným interiérem. Ale není to jen o vzhledu. ST-Line má navíc sportovní odpružení.

Takový to, když chcete udělat super fotku a do záběru vám vjede hovnocuc.

Motor nezklame

Focus ST má parádní motor – s výkonem 250 koní. ST-Line zaostává, ale určitě to nebude zklamání. Benzínový motor o objemu 1,5 litru nabídne 150 koní, které umí s malým Focusem slušně zacvičit. V kombinaci s parádním podvozkem si užijete skvělou jízdu.

Pro srdcaře

Jestli jste někdy toužili po vkusně vytuněném autě, máte ho tady. Za rozumnou cenu, které udělá radost každému, kdo rád řídí. Udělá vám radost!

Zrychlení z 0 na 100 km/h 8,9 s
Maximální rychlost 210 km/h
Pohotovostní hmotnost 1 350 kg
Průměrná spotřeba 5,5 l / 100 km
Rozměry 4 360 × 1 823 × 1 469 mm
Cena od / testovaného vozu 319 990 Kč / 438 990 Kč

Autor: Analytik

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hmyz, smůla a ptačí trus. Jak účinně odstranit 3 nejhorší nečistoty z laku auta?

Pneumatiky na 3D tiskárně. To je budoucnost!