Filmové novinky, které by správným fandům neměly uniknout

Zbytek roku máme až po samý okraj prosince naplněný dlouho očekávanými filmy a nedávno se také rozběhl nejeden nový projekt a natáčení, na které zástupy fanoušků čekaly i celé věky. O jaké věci jde, co vás zajímá a co byste rozhodně měli vědět? Všechno máte přímo zde v souhrnném speciálu filmových novinek týdne.

Rogue One: Star Wars Story předvádí nové scény a zákulisí natáčení

Oficiální Star Wars kanál a tvůrci filmu Lucasfilmu představují unikátní příležitost náhledu do zákulisí filmu, ve kterém zároveň ukazují nejednu novou scénu a záběr. Videem provádí režisér Gareth Edwards, ale také herečka Felicity Jones v hlavním obsazení postavy Jyn Erso. Pod kůži jsme s nimi dostali více akci a napětí, již nyní ale můžeme říct, že temného Darth Vadera jsme se nedočkali a ani nedočkáme, jelikož vy filmu bude uvedený pouze jeho hlas. Mads Mikkelsen však svoji roli už zná. Bude otcem Jyn. Rogue One uvidíme v kinech 15. prosince.

Spider-Man: Homecoming drží basu se Star Wars a ukazuje video Hollanda v akci

Natáčení v současné době probíhá v americké Atlantě, a Tom Holland jako Spider-Man vypadá s hlavním městem státu Georgia nadmíru spokojený. S grácií se pohupuje na lanech, ze kterého se v postprodukci stanou pavučiny, s nimiž zachraňuje civilisty a trestá zločince. Mimo jiné se můžete podívat i na náš předchozí článek s novými fotkami z natáčení, kterých od té doby na internetu také požehnaně přibylo. Filmu bychom se pak měli dočkat začátkem července příštího roku.

Více zde: http://collider.com/spider-man-homecoming-tom-holland-video/

Gal Gadot se představuje na nových fotkách z Wonder Woman a sekne jí to

Wonder Woman je sice také filmem, který se k nám dostaví až příští rok v červnu, již nějakou dobu ale máme vstupní video se záběry, a nyní přibyl i fotky z filmu. V těch se představuje Gal Gadot ve svém amazonském brnění, které je trochu blyštivější než v duelu Batmana a Supermana a hrdinka nemá až tak vyhrocený názor na muže. Vidět vedle ní na snímcích totiž můžeme i Chrise Pinea, na jehož pohledu vidíme, že na Gadot vyvíjí naléhavý nátlak.

https://www.youtube.com/watch?v=1imustIqOnk

Více zde: http://www.comingsoon.net/movies/news/702591-new-wonder-woman-photos-debut

Také Strážci Galaxie ukazují na fotkách hlavního padoucha v akci a přidávají plakáty

Ještě před vstupem amazonské divošky a dcery Diovi přijdou na řadu mezigalaktické problémy. Zemi se rozhodne zničit odvěký padouch Power Rangerů, Rita Repulsa, kterou ztvární Elizabeth Banks z Hunger Games, a na nových fotkách se s tím také rozhodně nemaže. Jedovatější než její pohled je už snad jenom její zelený kostým, proti ní však stojí pětice nekompromisních Power Rangers, jimž už vyšly i plakáty. V kinech budou v lednu příští rok.

Více zde: http://www.comingsoon.net/movies/news/702463-rita-repulsa-takes-on-the-yellow-ranger-in-new-power-rangers-photo

Jude Law odhaluje historický snímek Král Artuš. Magazín EW zveřejnil fotky

Dlouhou dobu se skrýval historický, ale především fantasy film o Králi Artušovi a rytířích kulatého stolu. Snímek má na starost zkušený Guy Ritchie, jenž nám přinesl dva velice úspěšné Sherlocky Holmese a teď právě odhalil i připravované filmování anglické rytířské legendy. První fotky představují nevstřícně vyhlížejícího Judea Lawa v koruně, nepůjde ale nejspíš o roli Artuše, nýbrž padoucha. Artuše obsadí Charlie Hunnam z Pacific Rimu, kterému focení také neušlo. Film pak v kinech uvidíme v březnu příští rok.

Více zde: http://www.empireonline.com/people/jude-law/new-images-charlie-hunnam-jude-law-king-arthur-legend-sword/

Volání netvora: Příběh života bude takový druhý Faunův labyrint. Podívejte se na nový trailer

Poněkud neznámý Lewis MacDougall s drobnou rolí v pohádce Pan přichází v doprovodu zkušenějších hereček Felicity Jones a Sigourney Weaver v druhém traileru, aby představili více z fantasy dramatu Volání netvora: Příběh života, který útěkem do představ z dětských problémů skutečně připomíná Del Torův Faunův labyrint. Film je zároveň podle knižní předlohy a nový trailer řadu fanoušků potěšil v podobnosti knižním ilustracím. Svého Netvora se potom dočkají už v září tohoto roku.

Více zde: http://www.empireonline.com/people/liam-neeson/new-trailer-monster-calls-breaks-windows-hearts/

Také vítě neco nového ze světa filmu?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Boom boxerských filmů doplňuje další kousek. Bleed for This má první trailer!

Skryté narážky i v těch nejpopulárnějších filmech, kterých jste si určitě nevšimli!