Krásné ženy v Ghost in the Shell, Krásce a zvíře a Pasažérech a nejen to!

Na krásky jako Scarlett Johansson, Emmu Watson a Jennifer Lawrence se můžete podívat v nových ukázkách na filmy Ghost in the Shell, Kráska a zvíře a Pasažéři. To máme dvě úctyhodná sci-fi a jednu pohádku, které na konec doplní opice a ještěři v nadměrných velikostech z dobrodružného fantasy Kong: Ostrov lebek – Ano, konečně nám ukázali vše! K tomu se ven konečně dostala informace o začátku natáčení druhého Jurského světa.

Scarlett Johansson je napůl kyborg, napůl člověk ve sci-fi novince Ghost in the Shell

Vedle typicky amerických komiksových hrdinů na plátna kin proráží rovněž japonská manga v podobě post-kyberpunkového sci-fi Ghost in the Shell. Úlohu hlavní hrdinky Motoko Kusanagi převezme herečka Scarlett Johansson, která se v poslední době nejvíce proslavila svojí rolí Black Widow při komiksové základně Marvelu. Tentokrát však nebude mít co dočinění s Avengers. Motoko je žena-kyborg v čele elitní jednotky zvané Sekce 9. S lidským mozkem a částí míchy je jinak v kompletně robotickém těle ideálním a smrtícím nástrojem v boji proti nejnebezpečnějším kriminálníkům a extremistům, zneužívajících pokročilé kybernetické technologie. Celá mateřská společnost futuristického inženýrství Hanka je v ohrožení, a přitom to i vypadá, že právem. Za původem Motoko Kusanagi se totiž skrývá mnohem horší historie, než která je samotné hrdince vůbec známá. Do kin můžeme na šokující odhalení přijít 30. března příští rok.

Emma Watson si dá pár valčíků s princem Chlupáčem v pohádce Kráska a zvíře

Další z nádherných disneyovských klasik přešla z animovaného filmu do hraného. Na rozdíl od posledních filmových adaptací pohádkových postav, ať už z dílen bratří Grimmů nebo jiných, se však zase vracíme nazpět do originálního prostředí a motivu prince, princezny, zámku a lásky, která hory přenáší. Podle ukázky se dočkáme snad i všeho, co bychom od Krásky a zvířete mohli očekávat. Mluvící a zpívající nádobí a uklízecí prostředky, samozřejmě spolu se Zvířetem animaci bohužel neuniknou, i přesto ale vypadají nadmíru živě a ideálně padnoucí do prostředí kouzelného zámku, ve kterém Emma Watson jako Bella teprve musí objevit, co se za nepřívětivou tváří Zvířete skutečně skrývá. Možná tak nakonec uvidíme i herce Dana Stevense v královských šatech, pokud proměnu dříve nepřekazí Luke Evans a banda vesnických chasníků s vidlemi a pochodněmi, kteří pohádkovému konci rozhodně příliš naklonění nejsou. Zvonec nám v Krásce a zvířeti zazvoní 16. března příští rok.

Jennifer Lawrence si užívá smrtelně nebezpečnou koupel v antigravitačních Pasažérech

O překažené vesmírné výpravě, která zasáhne diváky na přelomu roku, jsme informovali již několikrát. Stále sice nevíme, co přesně se na luxusní kosmické lodi stane, že jsou Chris Pratt jako Jim a Jennifer Lawrence jako Aurora probuzeni z hibernačního spánku o 90 let dříve, životy zbylých pět tisíc pasažérů budou ale velice brzy záviset jenom na nich dvou. Romantický vztah, vznikající mezi nimi, tedy bude muset na chvíli počkat, jinak čeká všechny zkáza. Drobnou ochutnávku jsme dostali nově ve scéně, kde se Jennifer Lawrence poklidně koupe v bazénu, zatímco umělá gravitace, udržující ji a samotnou vodu v bazénu při zemi, jaksi vypadne. To se pak dostává ke vzduchu na hladinu poměrně těžko, když vlastně nevíte, kam máte plavat. Na smrtelně nebezpečnou koupel se můžete podívat koneckonců sami. Pasažéři  dorazí do kin komplet 29. prosince.

https://www.youtube.com/watch?v=ATlwHzJKssQ

Přerostlá ještěrka, buvol, pavouk a samozřejmě gorila ve fantasy Kong: Ostrov lebek

Posledně jsme vám přinesli jednu fotku. Teď tu však máme celou kupu nových záběrů s King Kongem v celé své kráse včetně odhalení několika dalších potvor, na které se můžeme v akčním fantasy snímku Kong: Ostrov lebek těšit. Z toho, co nám v ukázce řekli některé z hlavních a vedlejších postav, víme, že olbřímí gorila je sice králem povrchu ostrova, ale pod jeho povrchem se skrývá možná mnohem větší nebezpečí. Sice nepůjde o žádnou Godzillu, Tom Hiddleston, Samuel L. Jacskon nebo Brie Larson budou ale rozhodně mít co dělat, aby se z divočiny zpět do civilizace vůbec dostali v jednom kuse. V tom se jim nejspíš pokusí pomoci banda domorodců v čele s dalším zde ztroskotaným válečným veteránem, který možná zná zvyky ostrova, rozhodně na něm ale nehodlá zůstávat o nic déle, když by se mohli společně dostat pryč. Povede se jim to? To se dozvíme 9. března příští rok. Zatím se můžete podívat na bohatý arzenál monster, která na vás budou čekat v kinech.

Blockbusterový trhák Jurský svět dostal zelenou pro druhý film. Víme kdy!

Na závěr si dovolíme přidat také novinku, kterou sice nepodpoříme žádným videem nebo obrázkem, ale i přesto by se vám mohla zdát zajímavá. Když se totiž loni v červnu vrátily po delší době dinosauři v Jurském světě, na dlouhou dobu ovládly žebříčky sledovanosti a filmové výdělečnosti. Režisér Collin Trevorrow sice pár věcí docela přestřelil, spousta fanoušků se na jeho účet poměrně dost pobavilo, rozhodně ale neodmítnou účast na pokračujícím dobrodružství. To dostal na starost J. A. Bayona, který zanedlouho vtrhne na plátna s fantasy dramatem Volání netvora: Příběh života. A kdy začne natáčet druhý Jurský svět? Sám Bayona uvedl jako začátek natáčení březen, kterého v těchto novinkách zatím stále ještě nemáme dost. Jako předpokládané datum premiéry je tak pro změnu plánovaný 22. červen 2018, a těšit se můžeme na návrat jak Chrise Pratta v roli Owena, tak Bryce Dallas Howard jako Claire po jeho boku.

Tak co vás tentokrát nejvíce zaujalo? Jste radši pro trojici krásných žen v úvodu, nebo pro zástup monster v závěru našich filmových novinek?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Recenze: Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny – Veledílo nasáklé emocemi, Gibson zkrátka umí.

Filmové novinky: S trailery přiostřuje Rogue One: Star Wars Story, Underworld, sci-fi překvápko Valerian a mysteriózní V mysli vraha