Alternativní využití pro erotické pomůcky, kde byste je nečekali

O užitečnosti erotických pomůcek netřeba pochybovat. Ale proč na ně narážíme v armádě, v nahrávacím studiu nebo u veterináře?

pomůcky

Podle obsahu obvykle rozdělujeme filmy na přístupné mládeži a na takové, které si raději necháváme pro sebe. S tím, že pokud v nějakém snímku mají figurovat triky s prstem, doslova kýble lubrikantu a další erotické pomůcky, děti k obrazovkám většinou nevoláme.

To změnil, aniž bychom to tušili, E. T. – Mimozemšťan (1982). Rodinná sci-fi klasika. Spielbergův počin totiž nastartoval éru dokonalého lesku těl extra-terestriálních bytostí, dosahované s pomocí tzv. K-Y Jelly. Nejoblíbenější západní značky krémů pro plynule klouzavý sex v jednom či více osobách. Sláva produktu tím nabrala netušený růst, a s tímhle lubrikantem se od té doby u filmu pracuje všude.

Nejen u slizu z Vetřelce a na kostýmech vesmířanských padouchů, ale například u oživování naaranžovaných zranění v akčních filmech (vypadají stále čerstvá), v mokrých vlasech herců. V lubrikantu mají svůj původ i sliny, vmetané herci jiným protagonistům do tváří, případně ikonická fosforeskující krev Predátora. K-Y Jelly je univerzálním mejkapem hollywoodských trháků.

Kondomy nejen pro čistou pleť

Že se kondom může stát navýsost užitečnou záležitostí, když vyrážíte někam na rande, se tak nějak dá odtušit. Málo lidí ale ví, že kondomy se staly jedničkou ve výběru i pro ženy, a to ještě před tím, než samy vůbec na rande vyrazí. Čím to? Kondomy jsou většinou opatřeny na povrchu spermicidním filmem. Nástřikem ochranných, spermie hubících látek. Jasný. Většinou jde o látku (schválně to zkuste říct 3x za sebou bez zakoktání) alkyldimethylbenzylamoniumchlorid. Která perfektně zabírá i na akné a další kožní zrady. Takže třením dosud nepoužité šprcky po obličeji dokonale čistíte svou pleť. A možná jí současně i dodáte lehce parfémovanou vůni jahod či banánů.

Množství vybalených kondomů v odpadkovém koši vaší čerstvě pubertální dcery tak (teoreticky) může znamenat „jen“ snahu zbavit se beďarů. Kondomy, nejlepší přítel muže na cestách, našly své uplatnění i v armádách světa. Samozřejmě, nad běžná očekávání, v péči o zbraně. Natáhnout je na hlaveň samopalu totiž znamená chránit jej před prachem a špínou (a přitom mít stále pohotovou možnost výstřelu skrz). Takže kdykoliv američtí vojáci vyrazí na misi do pouště, akcie gumáren letí vzhůru. Kondomy jsou i standardem ochrany zvukové techniky užívané v mediálních domech a u filmu. Najdete je běžně na zavěšených mikrofonech.  

Vibrátor, nejlepší pomocník pro želvy

Vibrující kamarád na baterky? Designově jasné řešení bylo v ČSSR dostupné od konce 70. let, z východoněmeckého dovozu. Pochopitelně, že jste si tuhle hračku z tuhého plastu a kovu nemohli pořídit jen tak, v sex-shopu, ale spíš v dobře zásobené lékárně. Na předpis. Vibrátory se totiž prodávaly jako masážní pomůcka. Natažené svaly a vibrace jdou totiž náramně dobře dohromady, byť většina kupujících měla drobet jiné trápení.

Kromě sexuálně nedostatečně uvolněných si tuhle záležitost ale houfně pořizovali i chovatelé terarijních zvířat. Proč? Těleso vibrátoru, upevněné náplastí na spodní část krunýře, je totiž ideálem, když chcete suchozemskou želvu zbavit zácpy. Abdominální masáží. Takže když sháníte vibrátor, nemusíte být jen nadržení. Možná jen vaše korytnačka dlouho neudělala bobek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Šílené erotické pomůcky, které opravdu nechcete mít doma. Co třeba kolík ve tvaru Ježíše, umělá noha nebo nafukovací kachna pro vašeho psa?

Alkohol, erotické pomůcky, žvýkačky nebo kondomy na předpis? Neuvěříte, co všechno vám ve světě musí předepsat lékař!