Jak být dokonalý milenec? Je to lehčí než myslíte

Sexuální partnerství dvou lidí není v současném světě nic neobvyklého. Velmi často k němu dochází mezi dvěma nezadanými lidmi, ovšem zřídka kdy se objeví poměr i mezi zadaným mužem a ženou. Z toho plyne, že tento typ vztahu patří v lidské společnosti k těm vůbec nesložitějším.

milenec

I přesto je však některými muži i ženami silně vyhledávaný. Pokud byste se i vy chtěl stát středobodem ženské pozornosti a v další fázi vztahu i býti i dokonalý milenec, pak si pozorně přečtěte následující požadavky na skvělého partnera do postele.

Stydlivost stranou

Možná se vám to bude zdát divné, ale emancipace nebo chcete-li jakési otevření duše, je v současné době klíčem nejenom ke spokojenému životu i fungujícímu mileneckému poměru. Jak se totiž chcete stát dokonalým milencem, když nedokážete vyslyšet partnerčiny potřeby a přání?

Stejný problém se ovšem opakuje i v opačném gardu. Vystupte tedy z komfortní zóny, buďte upřímný a hlavně přirozený, protože jenom tak budete perfektní sexuální partner. Bez určité otevřenosti totiž nikdy nedosáhnete potřebné úrovně intimity, což se pochopitelně podepíše na mizerné kvalitě společného sexu.

Nezapomeňte na rozum

Bez ohledu na to, jak atraktivní nebo přístupná je vaše partnerka, nikdy by vaše sexuální touha neměla přesáhnout zdravý rozum. Uvědomte si totiž, že pokaždé, když se chystáte na nemanželský sex, riskujete obrovské problémy a nepříjemné následky.

Logika věci tedy hovoří o tom, že by tato rizika měla být vyvážena příjemným pocitem, čehož dosáhnete kvalitním sexem. Pro muže je těžké přemýšlet, když mají v žilách hromadu testosteronu, jenomže ženu okouzlíte nejenom velikostí svých svalů, ale také svým rozumem a dospělým vystupováním.

Vždy buďte zodpovědný

Dokonalý milenec se za každých okolností vyhýbá nechtěnému těhotenství, protože to místo příjemných pocitů vzrušení přináší pouze starosti a v horším případě placení alimentů. Chcete-li se tomu vyhnout, vždy používejte ochranu, a to bez ohledu na antikoncepci partnerky. Žádný způsob ochrany není stoprocentní, což platí také o prezervativech.

V potaz ale berte i riziko pohlavně přenosných chorob, jejichž množství se v lidské populaci bohužel zvyšuje. Vždy vzpomeňte na poučku, že spolehlivý sexuální partner = dokonalý sexuální partner.

Elegance v posteli nade vše

Jestli si říkáte, že dokonalý milenec musí mít postavu jako Roman Šebrle, jste na obrovském omylu. Ženám sice přijdou svaly atraktivní, nicméně ženskou mysl můžete dokonale pobláznit také svou elegancí a šarmem. To platí také při sexu, protože dokonalý milenec si dává záležet na tělesné hygieně, takže používá kvalitní parfémy k překrytí tělesných pachů.

Samozřejmostí by mělo být holení intimních partií a také sprcha před sexem. Díky těmto jednoduchým pravidlům budete působit atraktivně, ale zároveň elegantně.

Popusťte uzdu fantazii a buďte kreativní

Drtivá většina zadaných žen si hledá milence kvůli tomu, že se ve svém vztahu nudí. Často totiž v posteli zažívají stereotyp, který je po letech soužití zkrátka nudí. Jako dokonalý milenec se však musíte postarat o to, abyste byl v sexu perfektní. Popusťte tedy uzdu své fantazii a nabídněte milence skvělé vzrušení, za což vás pravděpodobně odmění orgasmem, při němž se jí budou klepat kolena.

Se sexuální rutinou se dá bojovat různými polohami, měněním míst nebo sexuálními pomůckami. Nejefektivnější je ovšem spontánnost a živočišné pudy, takže si nebojte milenku vzít třeba v kuchyni nebo hned v předsíni.

Být dokonalý milenec vlastně není tak těžké, jak by se mohlo zdát. Stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel a buďte si jistý, že o milenky nebudete mít nouzi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

4 tipy, jak uspokojit ženu a zlepšit tím sexuální požitek

Alkohol, erotické pomůcky, žvýkačky nebo kondomy na předpis? Neuvěříte, co všechno vám ve světě musí předepsat lékař!