4 tipy, jak uspokojit ženu a zlepšit tím sexuální požitek

Intimnosti se zejména po čase stávají ryze všední záležitostí a nikoliv zážitkem, jakým byly z počátku. Především lidé v dlouhodobém vztahu postrádají onu prvotní jiskru, která do jejich sexuálního života vnesla pořádné vzrušení. Neznamená to však, že byste se se svou partnerkou do konce života v posteli nudili, naopak je to jen signál k tomu, abyste použili třeba sexuální hračky v podobě dilda, Venušiných kuliček nebo starého známého vibrátoru na dálkové ovládání. Možností, jak zpestřit sexuální život je však vícero.

uspokojit ženu

Filmy pro dospělé navodí tu správnou atmosféru

Nejen erotické pomůcky však dodají sexu ten pořádný drive, který možná už delší dobu postrádáte. Za zkoušku stojí i filmy pro dospělé. Nemluvíme však pouze o pornech, koncept takových snímků může být zcela jiný. Co si třeba pustit Padesát odstínů šedi? I když to není zrovna podívaná pro muže, ženy se tím dostanou pořádně do varu, a to jenom díky přitažlivému herci v hlavním obsazení.

Podobných filmů je k dispozici vícero, vsaďte na ně, i kdybyste dvě hodiny museli doslova protrpět. Žena poté bude jako smyslů zbavená, což se pozitivně odrazí na milostném aktu.

Víkend mimo domov jako recept na žhavý sex

Někdy je sex nuda zkrátka jenom proto, že k němu dochází stále na stejném místě. Tím však nelákáme k tomu, abyste si užívali milostných hrátek třeba na toaletě v obchodním centru, spíše odjeďte na víkend na chatu, chalupu nebo jenom na dovolenou. Změna prostředí bude hrát do karet vašemu mindsetu a ostatně i milostným hrátkám.

Nové pozice = nový sexuální požitek

Stereotypní však nemusí být jenom místo, kde k sexu došlo, ale také může být sex nuda proto, že k němu dochází ve stejné pozici. Nechte se proto inspirovat články na internetu, vezměte do rukou masturbátor a vyzkoušejte to zase trochu jinak. Pozicí na zkoušku je víc než dost.