Rapper Diddy se vyjádřil k videu, kde útočí na expartnerku a táhne ji za vlasy

Rapper Diddy se veřejně omluvil za incident z roku 2016, kdy byl zachycen na videu, jak fyzicky útočí na svou tehdejší partnerku Cassie Ventura. Video, které nedávno zveřejnila CNN, ukazuje zpěváka, jak svou partnerku kope a táhne za vlasy po hotelové chodbě. V soudním jednání Ventura uvedla, že Diddy byl během útoku pod vlivem omamných látek. Rapper nyní přiznává plnou odpovědnost za své činy a snaží se o nápravu.

Diddy

Diddy přiznal odpovědnost za své chování

Rapper Diddy se nedávno vyjádřil k videu, které během víkendu obletělo internet. Video z roku 2016 zachycuje Diddyho a jeho tehdejší partnerku Cassie Ventura v hotelové chodbě, kde je vidět, jak zpěvák svou partnerku kope a táhne za vlasy. Záznam zveřejnila exkluzivně CNN.

Pod vlivem omamných látek

V soudním jednání, které aktuálně probíhá, Cassie Ventura uvedla, že během útoku byl její bývalý partner pod vlivem omamných látek. Tvrdí, že ji zpěvák udeřil do obličeje, což vedlo ke vzniku monoklu.

Omluva na Instagramu

Rapper se k incidentu vyjádřil na svém Instagramu, kde se veřejně omluvil. „Je nesmírně těžké přemýšlet o nejtemnějších obdobích mého života. Někdy to ale musíte udělat. Byl jsem doj***ný. Překročil jsem hranici a na nic se nevymlouvám. Moje chování ve videu je neomluvitelné. Přijímám za něj plnou odpovědnost a jsem znechucený,“ napsal rapper.

Snaha o nápravu

Rapper dále uvedl, že se snaží být lepším člověkem, pravidelně navštěvuje odborníka a chodí na terapii. Přiznal, že ani nežádá o odpuštění a chce se jen omluvit za své činy.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Dominik Feri vinen: Odvolací soud potvrdil tříletý trest za znásilnění