5 tipů na exkluzivní dárek pro partnerku

Pánové, blíží se oslava výročí a vy stále ještě nemáte vybraný ideální dárek pro svou partnerku? Je načase to rychle napravit! I když je květina skvělou volbou, při kulatých narozeninách nebo velkém úspěchu zkrátka nestačí. Proto pro svou partnerku vyberte některý z níže uvedených tipů, ať vás miluje zase o trochu víc.  

dárek pro partnerku

Vybrat dárek pro partnerku se zdá být nerozlousknutelným oříškem, ale věřte tomu nebo ne, není to tak těžké, jak se na první pohled zdá. Ženy, i když se to nezdá, nejsou tolik vybíravá stvoření. Potěší je prakticky všechno – tedy to, co ukáže, že je opravdu vnímáte.  

Značková kabelka je investice 

Jestliže jsou vaše finanční možnosti opravdu obrovské a jestliže chcete svou partnerku potěšit nějakým kouskem, který jí opravdu vytrhne dech z plic, pořiďte jí kvalitní, značkovou kabelku. Po jejím rozbalení už nebude nosit žádnou jinou, tím si můžete být jistí. V ideálním případě svou pozornost zaměřte na takové kousky, které si už dříve prohlížela. Pomoct vám může například historie v jejím prohlížeči nebo sledované profily na sociálních sítích.  

Obecně se však ví, že ženy milují prostorné kabelky. Za každé situace totiž chtějí mít všechny nezbytnosti u sebe. Drobná, maličká kabelka jim stačí pouze v případě, že míří na kávu s přítelkyněmi nebo do města na procházku.  

dárek pro partnerku kabelka

Kabelka je překvapením i investicí zároveň. (foto: 123RF)

Romantická večeře v Tančícím domě nebo podobném podniku 

Za co váš ženy budou taktéž milovat, tak za romantickou večeři. Samozřejmě ji můžete připravit, ale daleko lépe uděláte, pokud jim zakoupíte takovou, po které se doslova zblázní. Může být například v pražském Tančícím domě, což bude opravdu zážitek! Ale také můžete vybrat jiný podnik.  

V poslední době se stala velkým trendem večeře v nebesích. Zkrátka večeříte na obrovském jeřábu a pod vámi se rozprostírá celé krásné město. Pokud vám tato volba přijde jako příliš velký adrenalin, zamířit můžete do známé restaurace nějakého šéfkuchaře.  

večeře

Zamiřte na večeři do Tančícího domu. (foto: 123RF)

Víkendem v zahraničí nepohrdne 

Pokud jste milovníky cestování, rozhodně byste měli zakoupit nějaký krásný výlet za hranicemi. To je také krásný dárek pro partnerku. Může to být romantická Francie, konkrétně Paříž, může to být pouze výlet na Slovensko, které má také, co nabídnout.  

V současné době sice v mnoha zemích převládají koronavirová opatření, na druhou stranu se pomalu rozvolňují a možnosti cestování se navrací do normálu. 

víkend v zahraničí

Nebo svou drahou vezměte do zahraničí. (foto: 123RF)

Šperky jsou trefou do černého 

Vedle zmiňovaných tipů nesmíme zapomenout na starou známou klasiku, kterou jsou šperky. Ty jsou podle žen trefou do černého. Tímto zkrátka nepohrdnou. Pánové ale mají za úkol sledovat, co ženy nejčastěji nosí. Chybný krok by nastal, kdybyste partnerce nemající dírky v uších zakoupili vkusné náušnice.  

Možností, jaký šperk koupit máte naštěstí mnoho. Vedle náušnic své drahé polovičce můžete zakoupit například náramek, řetízek s přívěskem, prstýnek nebo třeba stylovou brož, kterou by si umístila na kabát nebo svetr. 

dárek pro partnerku šperky

Šperky jsou starou známou klasikou. (foto: 123RF)

Cokoliv, co hřeje 

Není tajemstvím, že ženy jsou zimomřivá stvoření. Proto jim uděláte největší radost tím, pokud jim koupíte něco, co je zahřeje. Ať už je léto nebo zima, něco na zahřátí se vyplatí mít po ruce vždycky.  

Ideální jsou například peříčkové ponožky, které si natáhnou večer u táboráku na nohy. Skvělá je také deka s rukávy, která bude tím nejlepším společníkem při sledování večerních filmů nebo oblíbených seriálů. A nesmíme zapomenout ani na vlněný svetřík nebo čepici či klapky na uši, jež si zamilují v zimním chladném období. 

deka žena

Ženy milují všechno, co hřeje. (foto: 123RF)

Tak co, pánové, vybrali jste si z našich tipů? Už víte, čím svou drahou polovičku překvapíte v den narozenin, při oslavě výročí nebo ve chvíli, kdy vám oznámí obrovský úspěch? Možností je samozřejmě vícero, vybrali jsme pouze to, co je ženám nejblíže. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak vybrat ženě šperk a proč je to vlastně skvělý dárek?

Netradiční dárek pro přítelkyni