Netradiční dárek pro přítelkyni

Zjistit, co by si vaše partnerka přála k narozeninám, se někdy rovná věštění z křišťálové koule. Přesto existují dárky, které nikdy nezklamou, vždy budou originální a neokoukané a navíc se u nich pobaví jak obdarovaná, tak i všichni přihlížející. Vyberte skvělý dárek pro přítelkyni a ohromte ji něčím výjimečným.

dárek

Zábavné otevírání

Chcete, aby měla z dárku radost ještě před tím, než ho otevře? Pak musí být opravdu hezky a originálně zabalený. Nejlepší dárek pro přítelkyni najdete na e-shopu Manboxeo.cz. Dárky pro ženy zde totiž mají podobu dřevěných, ručně vyráběných truhel Damboxeo zamčených na zámeček s číselným kódem. Kromě toho, že takové balení je velmi krásné a romantické, otestuje trochu její bystrost a trpělivost.

Do truhly se totiž dostane až po vyluštění kódu pomocí indicie. Kdyby se jí to náhodou přeci jen nepodařilo, nebo se jí nechtělo luštit, bude mít k dispozici ještě pilku, se kterou zámeček přeřeže. Čeká ji obrovská spousta zábavy a její zvědavost bude vzrůstat každou vteřinou.

dárek

Obsah vybíráte vy

Obsah pak záleží jen na tom, co má ráda. Dárek pro přítelkyni k narozeninám může mít třeba podobu dárkové truhly Damboxeo s přírodní kosmetikou na tělo, vlasy i pleť. Pokud si ráda smlsne na něčem sladkém, vyzkoušejte truhlu se zámečkem a pilkou plnou těch největších čokoládových delikates v nejrůznějších podobách. A pokud má třeba ráda kávu, i pro ni se zde najde originální dárektruhla Damboxeo pro kafařku s výběrovými zrnkovými kávami a kávovými specialitami.

Sháníte spíše dárek k výročí pro přítelkyni, který by měl být opravdu výjimečný? Sáhněte po dárkové truhle s proseccem. Až se vaše přítelkyně dostane dovnitř, čeká na ni designová lahev výtečného prosecca Flavé Rosato, mandlové sušenky, sýrové vafle a spousta dalších pochutin. Stejně tak si výročí zaručeně užije s lahví likéru Baileys doplněnou spoustou kávových specialit.

dárek

Dárek můžete ještě vylepšit

Dárek pro přítelkyni k 20. narozeninám zase může mít podobu raw & bio truhly se vším, co milovnice zdravé stravy ocení. Pokud ráda cvičí, zvolit můžete i truhlu Damboxeo se zámečkem a pilkou plnou těch nejdůležitějších doplňků a proteinových dobrot.

Dárek pro přítelkyni navíc můžete nechat ozdobit společnými fotkami, srdíčky, krásnými motivy nebo 3D dřevěným přáním s vlastnoručně psaným vzkazem. Truhlu si pak přítelkyně určitě nechá jako vzpomínku na společně prožité chvíle.