Dana Hamm: nejžhavější bruneta z reklamy!

Prsatice známá z plakátů i z našich nákupáků, to je sexy modelka Dana Hamm, která má ty správné parametry dokonalé ženy. Tahle divoká amazonka je vlhkým snem, proměněným v realitu.

Díky nádherně tvarovanému tělu a dokonalému profilu se Dana Hamm stala nejfotografovanější fitness modelkou dneška. Časopisy jako Ultimate Athlete, Muscle Development, Pump nebo MuscleMag jsou jedněmi z těch, které na svých stránkách ukázaly její sex-appeal již opakovaně . Stejně tak se objevuje na kalendářích nebo plakátech. Prsatá Dana možná vděčí za svůj vyzývavý a neobvyklý vzhled díky kombinaci francouzské, welšské a indiánské krve – tím myslíme původní obyvatele ameriky. To je skutečně exotická mixáž.

Strýček Sam

Dana se narodila a vyrostla v Severní Karolíně. Na vysoké začala aktivně cvičit ve fitku a tehdy se rozhodla nastartovat dráhu modelky. To se povedlo, a kromě nepřeberné spousty časopisů se stala i Playmate časopisu Playboy. Dnes je jí 37 let, žije na Floridě a nadále fotí a pózuje, mimo jiné pro amerického top glamour fotografa Michaela Scotta. Vy jí budete znát nejspíš z katalogů a výloh značky Uncle Sam, dnes už jen UNCS, pro kterou fotí snad odjakživa.

Jo, takhle nějak vypadá ideální žena.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Katarina Van Derham: nejkrásnější slovenská uklízečka

Top krásky, které vydělávají balík. Jaká je nejvíc sexy?