Luis Fonci – Despacito ft. Daddy Yankee: kdo je sexy kráska z nejstreamovanějšího klipu všech dob?

Song Despacito trhnul rekordy nejen všech hitparád, ale i počtů zhlédnutí a přehrání. Luis Fonci a Daddy Yankee se zkrátka trefili do černého. Každý se ptá: kdo je sexy kráska v klipu? My to víme!

Despacito je nejstreamovanější skladbou všech dob, má na internetu miliardy přehrání, a tak se o ní všude dost mluví. Single je přitom starý už více než půl roku, teprve teď ho ale všichni řeší. Klip ve sledovanosti překonal i dosavadního rekordmana, johokorejského rappera PSY a jeho Gangnam Style, který byl v letech 2012-2017 nejsledovanějším videem na YouTube vůbec.

Kdo je Zuleyka Rivera?

Holka, která se tak krásně vlní a směje v klipu Despacito, je Zuleyka Rivera, Miss Universe z roku 2006. Tahle portorikánská kráska se narodila 3. září 1987 přímo v Portoriku. To je ostrov východně od Kuby a jižně od Floridy, a je to nezačleněné území Spojených států amerických, kde se mluví výhradně Španělsky. Celým jménem Zuleyka Jerrís Rivera Mendoza je příležitostná herečka, ale hlavně modelka a tanečnice. Sama je z úspěchu skladby po celém světě nadšená a doufá, že pomůže jejímu milovanému Portoriku v uměleckém obrození, protože podle ní z něho spousta nadaných mladých lidí odešla po ekonomické krizi, ze které se země ne a ne vzpamatovat.

Zuleyka je hlavně mámou svého pětiletého kluka Sebastiana, jehož otcem je basketbalista J.J. Barea, který hraje za Dallas Mavericks. Navíc má svoji vlastní značku plavek „Zuleyka para Kress“. Evidentně asi v šest ráno do rachoty nevstává. Miss Universe to mají prostě jednoduché. Takže návod pro holky je jasný: vyhrát soutěž krásy, nafotit kalendář, sbalit hokejistu/zpěváka/kohokoli s prachama, a máte vystaráno.

Přijdou vám španělské rytmy příšerné? Někomu se ale líbit musí, vzhledem ke sledovanosti klipu! Nebo je to jen řetězová reakce, jako v případě hopsačky Gangnam Style?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dana Hamm: nejžhavější bruneta z reklamy!

Ženy, co fušují chlapům do řemesla. Zápasení, létání i Formule 1!