Katarina Van Derham: nejkrásnější slovenská uklízečka

Ve dvaadvaceti odešla za velkou loži dobít svět. Ze sexy uklízečky se nakonec vyloupla takováhle roštěnka. Kdo je Katarina Van Derham?

Narodila se a vyrostla na Slovensku, respektive v tehdejším Československu. Do Spojených států se dostala v polovině devadesátých let a bylo jí tehdy 22. V USA začínala jako Popelka: uklízením. Prodávala také zmrzlinu a pracovala jako číšnice v Santa Monice (Los Angeles). Tak začala její cesta k neúspěšnější slovence v Hollywoodu.

Americký sen

Ve 26ti letech začala kariéru modelky. Objevila se na více než padesáti titulkách módních magazínů po celém světě, v několika televizních reklamách, v seriálech Monk, CSI nebo ve filmu Vincentův svět. K vidění byla i v hudebních klipech různých interpretů, jako Bobby Brown, Ja Rule, 50 Cent a další. V Americe, Austrálii i Africe ji zvolili jednou ze 100 nejvíc sexy žen planety. Od roku 1994 byla vegetariánkou, od roku 2009 potom rovnou vegankou, takže vám asi steak neuvaří. V současnosti dělá kromě modelingu ředitelku glamour magazínu VIVA GLAM. Kromě své rodiny má ráda přírodu, rafting a poslouchá rockovou hudbu. Kdo by to do ní řekl?

Taky byste si od ní nechali uklidit obývák?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženy, co fušují chlapům do řemesla. Zápasení, létání i Formule 1!

Krásné, ale hloupé ženy. Proč je jich tolik?