České filmové celebrity, které se oblékají jako hastroši. Tohle je módní bída!

Jak nevypadat jako buran? Někteří čeští herci odpověď na tuhle otázku neznají. Kdo z nich by se měl zbavit komunistických vestiček, dlouhých pletených svetrů s bídnými vzory, nebo neforemných hadrů vypadajících jako pyžamo po dědečkovi? Tahle jména znáte!

Pojem celebrita je trochu zavádějící. Většinou se uvádí, že je to mediálně známá osobnost, tedy ksicht, který už někdo někdy v televizi viděl a v rádiu slyšel. Pokud je tomu skutečně tak, mohou se za tak zvaná víajpíčka považovat i dávno vyhaslé existence. Ale budiž. V českém mediálním rybníčku je jich víc než dost.

Bohužel, mnozí si myslí, že když už (nebo ještě stále) nejsou tak dobře vidět, mohou se oblékat jako od kolotoče, nebo směle konkurovat partě bezďáků. Kdo z českých filmových herců si s módou moc nerozumí? Sice si teď budeme kálet do vlastních řad, ale na tyhle tři se to říct prostě musí!

Vestičky Vaška Vydry

Divadelní, televizní, filmový herec a milovník koní Vašek Vydra (60) se nám pořád cpe domů coby policista Pepan z Kameňáku. (Mimochodem, tu poslední čtyřku diváci ČSFD ohodnotili dech beroucími osmnácti procenty oblíbenosti. Film se momentálně drží na 79. pozici nejhorších snímků všech dob. Je vidět, že prsa Alice Bendové fakt nemohou zachránit všechno.)

Když pomineme více či méně úspěšné role známého herce, je nám tak trochu divné, že dlouhá léta se obléká do stejných outfitů. Stejně příšerných. Libuje si v kostkovaných flanelových košilích, vestičkách a džínách. Už roky je to pořád dokola jedno a totéž, což je škoda, protože poměrně sympatický obličej Vaška se v těch unylých a nekreativních hadřících dost utápí.

Byl vůbec někdy u stylisty? Evidentně ne. Asi mu v oblékání radí manželka Jana Boušková, která by sama potřebovala nachytračit, co na sebe! Ach jo. Václave, Václave, občas se podobáš stylu Romana Skamene – a to fakt není žádná výhra.

Kde je kostkovaná košile, tam je i Vašek Vydra. Foto, zdroj: Divadlo na Vinohradech

Kde je kostkovaná košile, tam je i Vašek Vydra. Foto, zdroj: Divadlo na Vinohradech

Bídný vzhled Cabadaje

Ani o deset let mladší Jan Antonín Duchoslav, tedy Viky Cabadaj, není bez viny. „Někdy v listopadu jsem ho potkal na Černém mostě v McDonaldu, kde kupoval dětem nějaké jídlo. Na sobě měl ošoupanou bundu a džíny. Asi dost vyznává pohodlí, nebo víc investuje do dětí, ale v každém případě působil dost ošumtěle,“ svěřil se nám anonymně jeden ze čtenářů. Pozor, to není nějaký herecký kostým, ale standardní každodenní stav.

„Vicky“ je sice sem tam vidět v obleku, když už ho okolnosti donutí, nebo v podobném baloňáku, jaký nosil legendární detektiv Colombo, nicméně světlých módních chvilek je doopravdy málo.

Celkový dojem obvykle a zpravidla působí ne trochu, ale dost chaoticky, neuspořádaně a hlavně použitě. Na to, že je Honzík Tonda i moderátor a divadelní herec, mohl by o svůj vzhled trochu víc dbát! Jo a ta mladistvá trička s potiskem ti sluší, Honzo, měl bys je nosit častěji – ne jen sporadicky do televize. Věčně omílaná košile je nuda, zvlášť když sedíš v limuzíně u Míry Hejdy…

https://youtu.be/8AOPaQzA7M0

Totálně zabitý potenciál Michala Novotného

Svůj styl by mohl zlepšit i šestatřicetiletý Michal Novotný, který se blýsknul v seriálech ulice, kriminálka Anděl nebo ve filmu Něžné vlny. Michalovy ohozy sice nejsou úplné propadáky, ale rozhodně je co zlepšovat. Zhubnul, takže si může dovolit větší odvaz, a ne něco, co kolikrát připomíná věci po dědečkovi. Vždyť stačí přidat trochu barev a ležérnosti kombinované s elegancí. Když ti, Míšo, neporadí nikdo z blízkých, investuj do odborníka a obrať se na stylistu. Často vypadáš jako o generaci starší páprda! Přece to nechceš dotáhnout na „snězte si mě styl“ Martina Zounara!?

Michal a móda? Občas je jednou nohou dole, druhou nahoře. Nebo obráceně. Foto, zdroj. iPrima.cz

Michal a móda? Občas je jednou nohou dole, druhou nahoře. Nebo obráceně. Foto, zdroj. iPrima.cz

A jak to vidíte vy? Oblékáte se líp než všichni tihle tři dohromady? Pokud ne, inspiraci můžete kromě jiných, módně vydařenějších českých herců, jako jsou například Lukáš Hejlík nebo Ondřej Sokol, načerpat třeba tady:

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Celebrity a jejich mladší verze na jedné fotografii

Celebrity, které zcela podědily vzhled po svém rodiči