Čech mezi nejhezčími muži světa? Jakub Kraus to dokázal. Nakopla ho ženská!

Dva roky na sobě makal a teď slaví jeden úspěch za druhým. Kuba Kraus se po vítězství v soutěži Muž roku 2015 stal pátým nejhezčím mužem světa. Co ho přimělo k tomu, aby se z pařmena proměnil v model? Kam čert nemůže, nastrčí ženskou!

Jakub Kraus (26) byl chlap jako každý jiný. Rád pařil, pil pivo a bavil se. Ó, jak tomuhle rozumíme! Jenže v porovnání s námi teď již osobní trenér a výživový poradce Kuba takhle řádil naposledy před dvěma lety. Pak se stalo to, co se normálně odehrává v každé pohádce.

Buď to chceš, nebo ne

Potkal krásnou plavovlasou princeznu ne v růžových šatičkách, nýbrž s teniskami na nohou a s činkami v ruce. Eva Havelková byla a je v posilce jako doma, neboť ji to živí. Hormony udělaly svoje, láska taky, takže Kuba si nechal poradit a fitness trenérka Eva si ho vzala do parády tak, že se stal v Náchodě Mužem roku 2015. Nutno říct, že fakt zaslouženě.

Fitness pár jako z reklamy. Foto: Facebook

Fitness pár jako z reklamy. Foto: Facebook

Nejdřív Čechy, pak i svět

Během dvou let dřiny na své postavě dost zamakal, s čímž samozřejmě souvisí pevná vůle, vyvážený jídelníček a litry potu. S Evou od začátku tvoří pár, ale od těch dob se něco „málo“ změnilo.

Jakub se 30. listopadu zúčastnil desátého ročníku prestižní soutěže Mister International na Filipínách v Newport Performing Arts Theater v Resorts World Manila, kde se poměřil s jedenatřiceti soupeři. A skončil pátý! (Získal tak titul The 4th runner-up, tedy 4. vicemistr.) V konkurenci, která je zachycena na tomto videu? Slušný!

https://youtu.be/eICT0uz2UKo

Vaše nové novoroční předsevzetí?

I když zvítězil Pedro Mendes ze Švýcarska (druhé místo patří Brazilci Andersononi Tomazinimu, na třetím místě se umístil Korejec Sang Lee Ji), pro českého muže jako takového je tohle krásné umístění výbornou vizitkou toho, že v Čechách nejsou jenom hezký holky. A hlavně, že i během čtyřiadvaceti měsíců se dá postava dost dobře vybrousit.

Vítězný tým. Foto: Facebook

Vítězný tým. Foto: Facebook

Potřebujete ještě nějaké další důkazy o tom, že to jde, když se chce? Nebo se dál budete vymlouvat na nedostatek času či financí?

Zajímavosti o Mister International:

  • Polák Rafał Jonkisz se nedostal ani do první patnáctky.
  • Součástí soutěže byla i promenáda v plavkách, předvést se musely i národní kroje.
  • Jakub Kraus porotu zaujal jen svým tělem, ale i chováním a solidaritou.

 Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pohled pro Bohy. Prsatá kráska pije pivo

Už jste viděli sexy kalendáře pro rok 2016? Tyhle byste si určitě vylepili do skříňky!