Botox v koulích a další mňamky. Co teď frčí?

Touha po dokonalém těle nesužuje jen ženy. Jak a čím se můžete vylepšit, když máte na zadku 10, 20, 30 tisíc korun? Úplně v klidu vylepšíte vzhled svých varlat nebo penisu. A kdyby jenom to…

Kosmetické procedury, určené ryze pro muže, podle plastických chirurgů vzrostly jen ve Velké Británii v posledním desetiletí o 200 procent. I když čeští muži jsou zatím ke skalpelu skeptičtější, i oni pomalu přicházejí na chuť atraktivnímu (?) vzhledu – bez práce. Poptávka po vylepšení těla je zkrátka na vzestupu. Co teď frčí?

Míčové hry za dvacku

Nejnovější plastická operace je čistě na míčové úrovni. Nazývá se „scrotox“, což je botox vtěsnaný do šourku. Zákrok, který stojí 20 tisíc korun, z malých mužských pecek udělá nacucané švestky. Ti, kdo už to mají za sebou, však varují, že se jim po psychické stránce daří dobře, nicméně koule se jim docela potí. A to je problém, pokud sportujete. Na druhou stranu, pytel prý po operaci vypadá mladší. Aby taky ne.

Botox vypíná vrásky, a je jedno, jestli je to v ksichtě, nebo v podvozku. Zdá se tedy, že po zákroku připomínáte dvanáctiletého chlapce. Ale musíte si to za to zaplatit. Když už na té klinice budete, možná se vám zalíbí i zcela něco jiného.

Implantace silikonových náhrad a operace varlat (bez ceny implantátu) stojí 14 tisíc korun. Co by za to dal takový Dan Maurer z Michiganu, který trpí vzácným onemocněním. Jeho koule jsou obří a váží 45 kilo! Zvětšení zrovna nepotřebuje, protože tahat s sebou pytel cementu je prostě záhul.

Pánská verze Kim Kardashian

Z Ameriky přes Británii. Přesně touto cestou se k nám do Evropy dostal trend modelace a zvětšení zadku s pomocí vlastního tuku. Podle statistik je z těch, kdo tento zákrok podstupuje, 75% homosexuálů, a 25% těch, kdo si stěžují na „plochost“ půlek. Tuk je zvětší a zaoblí. Výhodou tohoto postupu je, že se zároveň jedná i o liposukci. To vám prostě vezmou špeky z boků a břicha – a dají je na zadek. Cena?

České kliniky si účtují okolo 60-70 tisíc korun, v USA se typ této operace považuje za fenomén tisíciletí. Těm, kdo nejvíce žádají, není více než 35 let. Psychologové podotýkají, že nárůst zákazníků způsobují převážně média, sociální sítě a kult dokonalých těl. To by jeden neřekl, kolik lidí řeší, kdo má jakou prd*l.

Mít ho tak delšího a macatějšího? Bez problému

Velikost penisu je stejně omýlané klišé jako velikost ženských prsou. A proto to na klinikách plastické chirurgie vypadá tak, jak to vypadá. A metody?

Plazmaterapie, neboli léčba krevní plazmou, využívá růstových faktorů, které jsou obsaženy v krevních destičkách. Ty se při odstředění krve uvolní do plazmy. Běžně se tento postup využívá ve sportovní medicíně k omlazení potrhaných svalů, nicméně se tím dá i zvětšit penis. A to prý až o 20%. Super zpráva, akorát na dvaceti tisících to jenom začíná. Spíš počítejte s cenou o desítku výš. Konečnou sumu vždy určuje až osobní konzultace. No a pokud řešíte spíše užší rozměry svého nástroje, i pro vás se něco najde.

Do Evropy už se dostala také látka, která se po vpíchnutí do penisu přetváří v kolagen. Dochází tak k rozšíření obvodu, zhruba za 12-15 tisíc korun. Půjdete do toho? Nebo myslíte, že se někteří lidé zabývají skutečnýma kravinama?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Když vás penis svědí po sexu. Zahnula vám?

Ajaj, používání mobilů v ložnici způsobuje slepotu!