Bod G. Kdy nejde nahmatat a jaký tlak je nejlepší. Staňte se mistry mokrých orgasmů

Kde ho hledat, jak vypadá a co milenka cítí, když jej nahmatáte? Mnoho žen říká, že bod G je součástí jejich sexuality a původcem neskutečně silných orgasmů. Chováte se k němu podle očekávání? Nebuďte za nýmanda a věnujte mu odpovídající péči!

Bod G je původcem silných orgasmů

Pokud jde o hluboké orgasmy, neexistuje kontroverznější téma, než je ženský bod G. Někteří odborníci říkají, že je skutečný, jiní tuto myšlenku zatracují. Aféru s bodem G přitom vyvolal v Německu Ernst Gräfenberg, a to v již v roce 1944. Tehdy publikoval zprávu o tom, že na přední stěně pochvy je k mání oblast, při jejíž stimulaci je orgasmus zaručen.

Jeho kolegové se nad jeho tvrzením jen povýšeně zasmáli a on jim jejich opovržení nevyvracel. O čtyři desetiletí později tým amerických psychologů dospěl k závěru, že žena může prožít několik orgasmů i bez stimulace klitorisu. Tihle badatelé následně poukázali na stejnou oblast jako předtím uvedený německý gynekolog a vědec. Sluší se také uvést, že dokonce i tantričtí sexuální praktici věří, že toto místo je posvátné. Už jste se s ním setkali? Tohle rande se vám bude líbit!

Co to vlastně je?

Bod G je shluk nervových zakončení a žlázek v blízkosti močové trubice. Vzhledem k tomu, že na objemu nabývá jen při vzrušení, nelze ho bez stimulace nahmatat. A když už ho najdete, nemusíte mít vyhráno. Některým ženám je první stimulace tohoto Svatého grálu nepříjemná, stěžují si na pocit nutkání na močení. Bod G se přitom nachází přímo ve vagině, přibližně 3 až 5 centimetrů od poševního vchodu.

Lépe se hledá, když milence vypodložíte zadeček jedním nebo dvěma polštáři. Po vložení prstu do pochvy hledejte cosi ve tvaru fazole. Povrch je oproti zbytku vaginální stěny hrubší. Ukazováček by měl směřovat směrem k jejímu pupku.

Pocity, které žena vnímá, když se dotknete tohoto místečka, jsou různé. Mnoho z nich se shoduje, že si na tento druh stimulace musíte trochu přivyknout. Když už se tak stane, orgasmus vyvolaný právě tímto drážděním bývá pocitově zcela odlišný. Jedna ho popisuje jako elektrický výboj, druhá nešetří přirovnáním s uvolněním stavidel a totální relaxací. Ať se to s ním má jakkoli, určitě je vhodné trochu se v tomhle směru poinformovat. Jaké zajímavosti byste o géčku měli za každou cenu vědět?

Jak s bodem G zacházet

Nyní, když už máte základní představu o tom, kde je géčko k nalezení, je třeba naučit se s ním manipulovat. Vyviňte na něj slabý tlak, ale nepřehánějte to a občas tlak na chvíli povolte. Nejlepší je jemné hlazení. Zkuste pohyby zprava doleva, kroužení, cokoli, co se milence bude líbit.

Prostě prsty jakýmkoli způsobem přejíždějte před bod G, aniž byste se na něj nějak extra soustředili. Co se týče pohlavního styku, vzhledem k tomu, že váš penis nemá obratnost prstů, budete potřebovat pomoc ženy, která by měla zahlásit, zda už je to ono. Nejhodnější pozice pro stimulaci bodu G je „ona nahoře“ nebo milování zezadu. Psí styl prostě miluje kde kdo, navíc takhle poloha nabízí snad nejhlubší proniknutí vůbec. Tak se toho nebojte!

Do postele v holínkách

Jak se ukazuje, během orgasmu některé ženy (10 – 40 %) zažívají nedobrovolné emise tekutin v rozmezí od 30 do 150 mililitrů. V roce 1982 vědci provedli chemickou analýzu této tekutiny a začal se tvořit jasnější obraz. Tato význačná studie prokázala značný rozdíl mezi „mokrem“ vyloučeným během orgasmu a močí, což bylo zjištění, které bylo později potvrzeno několika nezávislými vědeckými studiemi. Z výsledků tak vyplývá, že ženský ejakulát pochází ze Skeneho žláz, ekvivalentu ženské prostaty. Tak proč je gejzír cítit močovinou? Dobrá otázka.

Pravda je taková, že ještě před tím, než se tekutina pocházející z erektilních tkání obklopující močovou trubici dostane ven, cestou se promíchá s výměškem moči i vaginálním sekretem, což se stává převážně při prvním orgasmu vyvolaném sexuálním drážděním bodu G. Asi se všichni shodneme, že na to se fakt neumírá.

Věříte, že bod G existuje? Umíte s ním zacházet?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy blondýny českého showbyznysu. Čím si nás získaly a kde jsou kočky s hlubokým dekoltem dnes

Sex je zdravý. Kdy ale přesto mužům škodí a ženám naopak prospívá? V jakém věku je to nejhorší?