Živé Barbie doopravdy existují. Mezi slavnými silikonkami boduje i česká zástupkyně

Od malička si hrály s panenkami Barbie a jejím nabíječem Kenem. Je tady ale jeden rozdíl – zatímco jejich vrstevnice už chovají mimina, ony se stále touží proměnit v plastikovou pannu ze svých dětských let.

A barbie obětují pro své úsilí snad vše na světě! Trochu bizár, ale na pohled to není špatné. No uznejte – s těmito barbínami by si na chvíli rád pohrál snad každý z nás. Nebo ne?

Valeria Lukyanova

Tato ukrajinská kráska je v současnosti považována za nejslavnější živoucí plastovku. A pozor! Sama tvrdí, že její vzhled je kromě operace prsou dílem přírody. Takže přifouklé rty a zjevně chybějících pár žeber – prostě se tak narodila, no. Její maminka je na tom podobně, ve svých více než 55 letech vypadá jako starší sestra Valerie. Samozřejmě můžeme opět tušit, že za naprostou absencí vrásek stojí „příroda“. Ale přiznejme si, že Valeria je krásná panenka na hraní, že?

barbie

Valeria Lukyanova, živoucí plastiková žena. Líbí se vám? (zdroj foto: facebook.com)

Gabriella Jiráčková

Jestli si myslíte, že u nás máme ženy krásné, ale rozumné, chyba lávky. Slečna Gabriella Jiráčková se označuje za první českou Bimbo Barbie. Vystupuje pod jménem Lolo Ta Bella a věnuje se modelingu – fotí glamour, beauty a fashion fotky. Ve svých 20 letech má za sebou několik úprav zevnějšku, především tedy zvětšení prsou na velikost 8.

Je mladá, krásná a jde si za svým snem. Tipujeme, že o téhle krásce se zvláštními Barbie sklony ještě uslyšíme.

barbie

Gabriella Jiráčková je pomyslnou reprezentantkou Česka v této zvláštní kategorii. (zdroj foto: youtube.com)

Rachel Evans

Opět další nešťastnice, která v pubertě zapomněla dospět, a stále si jde slepě za svým nedostižným plastikovým snem. Tato růžová silikonka rozhodně není ta pravá od Mattela, jak se často v reklamě na panenky Barbie zmiňovalo, ale jedná se o zralou padesátnici z Londýna. Podle svých slov je na plastických operacích závislá a rozhodně s nimi nehodlá skončit!

Nutno dodat, že vypadá udržovaně a padesátku by jí hádal málokdo. Ale věčně růžová mamča s nafouklými rty a permanentním večerním líčením – to už je trochu moc.

barbie

Rachel Evans je padesátnicí, matkou a zároveň živoucí barbie. (zdroj foto: youtube.com)

Roddy Alves

Dáme si jeden bizárek! V tomto příběhu je důležité, že si daná osoba plní své sny. Snad jich tedy ale v rukávu nemá schováno víc, než by bylo zdrávo. O kom že je řeč? Brazilec Rodrigo Alves je po celém světě známý jako živoucí Ken. Tato osoba milovaná bulvárem se zamilovala do plastikového cestování – projíždí svět křížem krážem a vždy se nechává nějak „vylepšit“.

Ve svých 35 letech však Ken došel k názoru, že si vždy přál být Barbie. A svůj sen uskutečnil. Roddy užívá estrogen a již prodělal(a) operaci za účelem zvětšení a modelace prsou. Uvidíme, jaké další zkrášlení tato transsexuální celebrita podnikne.

barbie

Živoucí Ken je světu znám už poměrně dlouho, jeho příběh má ale zajímavého pokračování. (zdroj foto: google.com)

Tak co, chlapi, dali byste si říct? Okouzlila vás některá z přítomných dam natolik, že byste si ji přáli mít alespoň na chvíli doma? Přejeme všem plastikovým nádherám, aby jim jejich tvary dlouho vydržely, a aby se na slunci nerozpustil jejich dokonalý make-up.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy blondýny českého showbyznysu. Čím si nás získaly a kde jsou kočky s hlubokým dekoltem dnes

Dominika Myslivcová. To jako vážně? Pink Luxury je vrchol nevkusu