Bar Rafaeli: Perverzní číča od Di Capria

Každá číča, co se někde ukáže s nějakou celebritou, je buď modelka nebo zlatokopka. Bar Rafaeli je to první. Alespoň se to o ní v kuloárech tvrdí. Ale kdo by si do zlata nekop, když je po ruce, že? Tahle čičinka je ale jiná liga. Netušíte, co všechno dělá v ložnici. My to víme!

Bar Rafaeli, Zdroj: www.sampaikini.com

Že Italům koluje v žilách vášnivá krev víme, ale kdo by to řekl do Izraelců? No buď o nich víme jen to, že se rádi proháněj v zákopech, kde se ukájí zabíjením, a jiné věci nám poněkud unikají, nebo je izraelská diva se jménem, co připomíná čokoládovou tyčinku, naprostá izraelská výjimka.

Odkud se vzala?

No, tohle je trochu diskutabilní. Nejspíš by o ní nikdo z novinářů nezakop, kdyby se jednou, a pak ještě asi tisíckrát, nevyspala s lamačem ženských srdcí Leonardem Di Capriem. Lea už ale asi omrzela, a tak je tu šance. Pokud vám nevadí „použitý“ zboží, je možná volná. Topícího se hrdinu z Titanicu obšťastňovala do roku 2011, a to už je nějaká ta doba. Ovšem ani on nebyl první, kdo si vysloužil zásun do jejích sexy útrob. Před ním totiž uhnala do chomoutu Arika Weinsteina. Pravděpodobně blonďaté klisničce nestačil, protože jejich manželství trvalo jen tři roky.

Největší úspěchy

Kromě toho, že klofla Di Capria, si vysloužila i cenu: Young Hollywood Award pro umělce či osobnost za úspěšný crossover. Budeme doufat, že si ji vysloužila a ne vysouložila, jak je u podobných krásek běžnou praxí. A jestli ho někomu přeblafla, tiše závidíme, asi to bylo něco! Co ovšem považujeme za úspěch, je její mimořádný sexuální apetit (to se totiž samo počítá), o kterém se dozvěděl celý svět z uniklých soukromých fotek. A i když právníci vřískali, miliony mužskejch si u těch fotek poctivě leštili svoje svícny, a ne jednou!

Oblíbená hračka? Kulma!

A zatímco si jiné dámy hrají na nedobytné pevnosti, Bar to umí roztočit se svojí kulmou na vlasy tak, že vám zatuhnou kalhoty i úsměv v údivu. Nevěříte? Její fotky s kulmou ve vagíně obletěly svět, a tak nemusíme nic dokazovat. Jen tiše závidíme majitelům kopií, které už dnes na internetu těžko najdete. Vzkaz pro ostatní: „Hledej šmudlo, hledej!“

A ještě hádanka na konec. Co si Bar strčí mezi stehna příště? Naše zvrácenost nezná hranice, ale co ta vaše?

Tady je alespoň malá ochutnávka před večerní leštící seancí…

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tetovaná rebelka k zakousnutí: Eliza Winn Boykin

10 věcí, které nelze provádět souběžně s masturbací