AGÁTA PRACHAŘOVÁ: BULVÁRNÍ SEXY PARAZIT!?

Kontroverzní ramínko na šaty, bulvární parazit – i takové vlastní přezdívky Agáta Hanychová – Prachařová. Dokáže vás i dneska nažhavit? Nebo patří do šrotu?

Agáta Hanychová - Prachařová

Takže shrňme si fakta

Ročník 85, to ještě není tak hrozný. Víno taky zraje a dá se i po letech, přestože se jen válí ve sklepě. (Agáta se válí všude možně.)V jejím případě to asi bude větší dřina. Povolání modelka nic závratnýho neslibuje, ale nikdo taky nikdy netvrdil, že je to myslitelka národa, že? Za hřích určitě stála. Minimálně v roce 2005, kdy se stala 2. Vicemiss ČR. I když kdo ví, jak tyhle soutěže choděj a komu, kdo a za co slouží. Milda Zapletal (dnes už ex-šéf Miss ČR) by určitě mohl vyprávět. Teď už na ty roky asi jen tiše vzpomíná, protože je od roku 2011 v chomoutu. Ale zpět k Agátě. Ta už je ale taky v chomoutu, takže po týhle stránce si s ní už moc srandy neužijem. Nuda!

Občas i maká

Když zrovna neprotěžuje novinářský komando svýma excesama, výtržnostma nebo koukajícím spodním prádlem ze šatů, občas i maká. Buď ji zastihnete v její modelingový agentuře nebo si střihne reality show Dostaň Agátu, kterou dělá pro Stream. Jestli jste dokoukali aspoň jeden díl, tak fakt gratulace! Tahle nudná parodie na „Špinavou práci“ nemůže převálcovat ani reklamu na Bédu Trávníčka s jeho „vyprsenou rodinkou“. Tohle fakt nemyslela vážně, nebo jo?

„Kamarádšaft“ s prezidentem

Pro nějakej ten neslušnej výraz si česká Paris Hilton taky před kamerou nejde daleko. Určitě by si rozuměla s prezidentem – ten taky zestárnul, díky pití mu to už tolik nemyslí a v přímým přenosu to umí roztočit dokonce víc než ona. Zatímco on by jí naučil, jak se dá zaručeně strhnout pozornost všech médií v ČR v rekordním čase, ona by mu na oplátku vysvětlila, co je v překladu pusy. Good job!

O čem se mluví v kuloárech

A protože není sama, kdo umí parazitovat na médiích, našla se nedávno také tasemnice, co si dovolila parazitovat na ní. Tou není nikdo jiný než bývalý spolupracovník zemřelé Ivety Bartošové (už je to skoro půl roku, to snad není pravda), snoubenec provaleného gay zpěváka Jana Bendiga Lukáš Rejmon. Jeho první metou byl teda Karel Gott, se kterým se chtěl před lety vyspat, nebo o tom alespoň veřejně mluvil. Pak se pro změnu chtěl vyspat s Václavem Klausem. Upřímně klíč jeho výběru jsme nerozluštili, je prostě ujetej. Teď si vybral právě Agátu. Gay a ještě provokatér? No ty vole! No nic, a ten týpek nedávno prohlásil, že ho už nebaví číst o přestárlé a tlusté Agátě, která je navíc už pěkně nudná. A na svém webu si rezolutně napsal, že chce zpátky Ivetu. Prostě magor. No možná, že souhlasíme, že bulvár přišel o jednu superstar, ale je víc než jasný, že Agáta ještě neřekla své poslední slovo. Ta tu hubu nezavře a nezavře! A krom toho má tahle roštěnka pusu ukázkově prořízlou.

Pápá Agáto!?

Ale přesto – není čas udělat českému šoubyznysu pápá? Spousta z nás by asi souhlasila a Lukáš Rejmon by tomu asi velel, ale ruku na srdce – bez Agáty bychom jen těžko hledali další frajerku, ze který bychom si mohli (minimálně) utahovat. A navíc není zas tak marná, alespoň na některých fotkách. Co? Za nějakou tu honitbu to určitě stojí. Nebo stálo?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Perverzní číča od Di Capria

Je-libo tetovanou rebelku k zakousnutí?