Ano, šéfe vrať se!

Po šestileté pauze oznamuje televize Prima návrat oblíbeného kulinářského pořadu „Ano, šéfe!“ s charizmatickým šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Tento pořad, který pomáhá restauracím v nouzi najít cestu k prosperitě, otevírá novou kapitolu a vyzývá provozovatele, aby se přihlásili do soutěže.

Ano, Šéfe!

Ano, šéfe! Prima hledá novou výzvu pro Pohlreicha

V rámci nové řady „Ano, šéfe!“ se Zdeněk Pohlreich vrhne do kulinářského ringu, aby pomohl restauracím bojujících s finančními problémy. Televize Prima spustila na sociálních sítích kampaň, vyzývající majitele restaurací, kteří se ocitli v těžké situaci, aby se přihlásili a dali svým podnikům šanci na nový začátek. Zkušený šéfkuchař na místě prozkoumá, proč se hosté do restaurace nehrnou, a nabídne řešení, jak situaci zlepšit. Inspirace britským formátem „Ramsay’s Kitchen Nightmares“ v minulosti přinesla českým divákům již mnoho nezapomenutelných momentů, a teď je čas na další kapitolu.

Návrat k oblíbenému formátu

Ano, šéfe!“ se v českém televizním prostoru poprvé objevil v roce 2009 a rychle si získal srdce diváků díky svému unikátnímu přístupu k problémům v gastronomii. Poslední řadu vysílala Prima v roce 2018, následně ji vystřídal pořad „Ano, šéfová!“ s Jitkou Pagana, který se dočkal jedné sezony. Nyní, po šesti letech, se „Ano, šéfe!“ vrací, aby znovu nabídl pomoc restauracím ve finanční tísni. Casting do nové série stále probíhá, a tak je to výzva pro všechny provozovatele, kteří hledají cestu, jak své podniky oživit. Pro ty, kteří si chtějí připomenout to nejlepší z minulých sérií, je k dispozici sestřih na sociálních sítích a webových stránkách Primy, a tak mohou znovu prožít nezapomenutelné chvíle, které tento pořad divákům nabídl.

Nejlepší hlášky pořadu „Ano, šéfe!“

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Jaké jsou ty vůbec nejoblíbenější kuchařské show?